fbpx

Carcotasii pot respira linistiti, Oana is out

De ceva timp se discuta o posibila colaborare intre Oana Zavoranu si Prima TV, pentru telenovela “Razbunarea Oanei” . Asta desigur ar fi fost ca un butoi cu pulbere, gata sa explodeze, pentru Serban Huidu si Mihai Gainusa, cunoscuta fiind antipatia dintre ei.

Azi aflu de la Comanescu ca colaborarea nu s-a mai incheiat, datorita temperamentului “latin” al Zavorancei. Prima a emis chiar si un comunicat pe tema asta:

Negocierile postului Prima TV cu Oana Zavoranu pentru achizitionarea proiectului “Razbunarea Oanei” au incetat datorita diferentelor in abordare si ca urmare a faptului ca asteptarile celor doua parti nu coincid.

Presedintele Prima TV Christoph Buerge a declarat astazi: “Modul explicit in care doamna Zavoranu comunica si comenteaza public diferite subiecte nu reflecta stilul postului Prima TV si, ca urmare, nu vad posibilitatea unei colaborari. Ii dorim succes cu acest proiect.”
Biroul de Relatii publice si Comunicare Prima TV

Deci, am scapat si de telenovela ( deocamdata ), iar Carcotasii se pot plimba pe culoarele televiziunii linistiti!

Recomandă

7 Comentarii

  1. domane, era prea penal sa fie oana in aceeasi cladire cu carcotasii si sa trebuiasca toti sa lucreze sub acelasi patron 😛

    mama mea realizeaza costumele pentru bebeluse de vreo luna incoace si i-am zis sa-l intrebe si pe huidu de asta, moment in care omul a inceput sa rada si a zis ca el comenteaza decat daca “latina” zice da 😛

    Delia’a scris ultima data..’Dr Dolittle: Tail to the chief review

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *