fbpx

Case fără dulciuri la Kaufland

Dacă aveți copil mic și mergeți cu el la cumpărături știți care e cea mai mare problemă, raionul de dulciuri. Trebuie să faci acrobații, să cauți trasee alternative pentru ca ăla mic să nu înceapă cu Tati, vreau și eu …

Partea grea vine când ai parcurs tot supermarketul și ajungi la casă, gata să plătești și să pleci. Ghici ce produse sunt expuse de obicei lângă case? Exact, dulciuri, cât mai multe dulciuri.

Din punctul de vedere al vânzărilor are sens, produsele puse lângă casă susțin acele cumpărături de impuls. Hai să luăm un Snickers, uite și gumele, mai ia și două pliculețe de 3 în 1 și brusc ai cumpărat de 10 lei în plus.

Să spunem că tu reziști tentației, dar când copilul vede dulciurile de la casă se repede la ele și începe la ele. Logic ar fi să nu mai fie dulciuri la case, dar asta ar afecta vânzările, nu?

Da, dar ar ajuta și clienții cu copii. De exemplu, de la Amalia am aflat că în Kaufland au fost înființate case fără dulciuri, ideale pentru clienții care vor să iasă din magazin cu copilul fără scandal. Bună idee.

case fără dulciuri kaufland

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *