Căștile pentru bicicletă sunt o prostie

Nu o să vă plictisesc prea mult pe tema asta, că nu toată lumea se trage cu bicicleta. Totuși, dacă sunteți pasionați de trasee, mai ales prin afara orașului, puneți-vă casca, chiar dacă vi se pare un accesoriu inutil sau un moft. De ce? Pentru că vă poate salva viața.

Am avut recent un accident stupid cu bicicleta prin pădure. Aveam cască, care e făcută praf acum. Am zgârieturi la coate și genunchi, clavicula ruptă, dar cel puțin la spital am ajuns la ortopedie, nu la neurologie. Și se putea mult mai rău. Și uitându-mă la casca aia spartă, mă gândesc că a fost cea mai bună investiție din viața mea.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

13
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Alex Iacob
Vizitator
Alex Iacob

Sper ca o sa treacă si o sa te faci bine! Nu stiam ca biciclesti 🙂

Si multumesc pentru istorisire, m-ai motivat si pe mine sa-mi iau casca înapoi!

Arhi
Vizitator
Arhi

citisem doar titlul si am intrat decis sa iti spun ca esti tampit:))

Octavian
Vizitator

Insanatosire grabnica Marius. Si cand ma gandesc ca atunci cand eram copii mergeam cu Pegasurile alea peste tot nici nu auzisem de casti sau alte protectii… Cred ca doar norocul chior face sa fim intregi azi.

Adi
Vizitator

Nasoală treabă, numai uitându-mă la cască parcă-mi trec niște imagini desprinse de prin filme. Însănătoșire grabnică.

robert
Vizitator

Eram pornit ca si Arhi, dar dupa ce am citit nu pot decat sa-ti spun insanatosire grabnica, iar pentru cine vrea o casca de protectie am eu una in plus, e cadou si eu am deja una,  nu asigur transport, iar daca e cineva din Brasov o pot preda personal .

Paul M
Vizitator
Paul M
Florina
Vizitator
Florina

Convalescenta rapida!

Mi-ai amintit ca am o casca si genunchiere pt copii (negre), au fost ale fiului meu, le folosea la role. Varsta viitor proprietar ~ 10 ani.

Daca intereseaza pe cineva, le donez cu drag.