fbpx

Cazare ieftina in Iasi

Apartament in Iasi, 2 camere semidecomandat, in Podu Ros, amenajat rustic, cu mobila de pe vremea bunicai, decorat cu stil si bun gust de strabunicul, doar 300 EURO/luna – link

Ce parere au studentii despre aceasta minunata oferta? Link

Da, e mizerabil faptul ca in Iasi se ridica preturile la chirii in fiecare toamna, pentru ca toti proprietarii se bazeaza pe studentii care nu primesc repartizare in camin. 300 euro pentru un apartament in care iti e frica sa intri…si cand te gandesti ca in Viena e 400 euro chiria, sau in Roma 500 euro, recunosc, la periferie, dar totusi…penibil!

P.S: tipul a zis ca deja a inchiriat apartamentul. La cata carne si-a luat, eu cred ca isi deschide fabrica de mezeluri.

Recomandă

11 Comentarii

 1. “cu mobila de pe vremea bunicii”

  Daca acolo iti faci probleme, atunci un student in Bucuresti ce sa mai zica?

  Macar de anul trecut am inteles ca s-au renovat ceva camine prin Regie si au si ei conditii mai bune, dar tot nu au locuri destule si foarte multi sunt nevoiti sa stea cu chirie.

 2. Ca sa-ti spun sincer mi se pare foarte “fair” chiria si nici nu arata in ultimul hal.
  Cel mai probabil la un astfel de pret iti inchiriezi o garsoniera undeva in berceni, rahova (bucatile mai nasoale si inaccesibile) si arata mult mai rau la interior.
  Iar pretul ar fi pentru Iunie-Iulie probabil si nu pentru perioada in care vin studentii.

 3. In Iasi principalul motiv al cresterii chiriilor sunt studenti. Abureli gen cresterea economica sau dezvoltarea economiei sunt frectie.

  Imagineaza-ti un absolvent de facultate care are salariu 1200 RON ( din cate stiu e un salariu ok si pentru Bucuresti, daca nu ai deloc experienta ). Daca asta isi da toti banii pe chirie, ce mai mananca gura lui, in afara de pachetul de acasa?

  Si nu, nu sunt chirii ok, sunt chirii umflate artificial.

 4. Ce intelegi prin “preturi umflate artificial” ? E cerere si oferta. Pretul e maximul suportat de piata. Omul inchiriaza cu scopul de a face bani, nu acte caritabile.

 5. Pai asta e problema, ca cererea se umfla mai ales toamna, cand vin studentii, si atunci incep proprietarii sa se dea rotunzi.

  Poti compara Iasul ca nivel de trai cu Viena sau Roma, in conditiile in care salariile pe acolo sun 1500 euro-media, iar in Iasi e in jur de 500 ( poate chiar exagerez )?

 6. Ai fi uimit cati bani pot sa dea niste studenti in Bucuresti pentru un apartament de doua camere si in general in zona buna.
  Nu toti studentii care isi inchiriaza apartamente sau garsoniere sunt chiar “coate-goale” si de multe ori prind loc si in camin pe care il “sub-inchiriaza”. Sunt din Bucuresti si inca student in Bucuresti, dar in foarte putine cazuri mi-a venit sa le plang de mila studentilor care inchiriaza altceva decat camera de camin.

 7. e trist, insa atunci cand nu ai unde sta, accepti. spunea cnv ca la pretul asta gasesti in buc o garsoniera prin bucatile mai nasoale si inaccesibile. gresit, in zonele alea pretul porneste de 350 E.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *