fbpx

Lista cu noile facilităţi integrate în ultima versiune WordPress e lungă. Personal am impresia că s-a lucrat mai ales la interfaţă, la aspectul vizual. Recunosc, noile fonturi din interfaţa de administrare nu mă dau pe spate, din contră, îmi plăceau mai mult cele din versiunea anterioară.

Totuşi, am găsit un lucru care îmi place foarte mult la WordPress 3.2 – noua interfaţă de editare a posturilor atunci când eşti în modul Full Screen (căutaţi butonul Toggle Full Screen în Editorul vizual).

Interfaţa de editare în mod Full Screen este minimalistă, simplă, fără elemente inutile şi te ajută să te concentrezi pe cel mai important lucru – scrisul. Zen, simplitate, spuneţi-i cum vreţi, dar blogurile ar trebui să pună accent pe conţinut, iar editorul vizual din noua versiune ajută acest lucru.

Full screen editor experience called Distraction Free Writing – accessed via the Toggle Fullscreen mode tool in the Visual editor and fullscreen button in the HTML editor

2 Comentarii

  1. da.. interesanta ideea cu editoarele astea full screen, care nu te lasa sa-ti “fuga” ochii in toate partile… era si un editor de genul, doar ca ala era obositor.. fundal negru si scris verde parca… insuportabil… totusi nu fac inca upgrade la 3.2… mai astept sa vad ce zice lumea

Lasă un comentariu