fbpx

Ce își vor aminti cei mici despre noi

Una din marile provocări pentru orice părinte este să își educe corect copilul. Mulți dintre noi am avut parte de lipsuri când eram mici și într-un fel sau altul încercăm să compensăm asta oferindu-le totul copiilor noștri. De cealaltă parte însă, suntem conștienți de faptul că nu e ok să le oferim chiar totul, nu e bine să îi alintăm prea mult, pentru că dacă facem asta vor crește dependenți de noi, se vor obișnui să primească totul pe tavă și nu își vor atinge potențialul maxim.

E greu, și eu am dilema asta uneori cu Diana, dacă o alint prea mult sau am pretenții prea mari de la ea, dacă îi cer prea multe sau îi ofer prea multe la vârsta asta, când viața pentru ea e o distracție continuă, așa cum ar trebui să fie pentru orice copil.

Cheia, cred eu, este găsirea unui echilibru. Să îi dai libertate copilului tău, să îi oferi ceea ce are nevoie, dar în același timp să îl înveți ce înseamnă să respecte, să iubească, să aprecieze și cum să se facă apreciat de cei din jur.

Până la urmă asta le lăsăm copiilor noștri, o colecție de amintiri, lecții de viață, exemple care îi învață cum să se bucure de lucrurile frumoase din lumea asta și cum să își câștige stima celor din jur.

sescu-girls

Amintirile Dianei sunt în curs de realizare și sper eu că vor fi frumoase, iar pentru a mă asigura că ea va câștiga aprecierea celor din jur am înscris-o în  promoția SupereroiDeCiocolata.ro, poate câștigă și apare în propriul ei spot TV sau în propria carte de povești. Dacă apare la TV sigur o va invidia tot blocul, nu mai zic de colegii de la grădiniță.

Aveți și voi un copil care se visează supererou și vrea să fie admirat de toți prietenii lui? Mai aveți timp până joia asta să trimiteți codurile de pe ambalajele Kinder Chocolate, cei mici sigur se vor bucura.

Cautam SupereroiDeCiocolata Cele mai frumoase amintiri din copilărie

Recomandă

Un comentariu

  1. Adevarul e ca treaba asta cu echilibrul chiar e complicata. Vad atatia copii alintati in jurul meu incat mi-e frica sa nu fac si eu cu al meu la fel, cand va fi cazul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.