fbpx

Tonuri de apel. Da, cam asta e una din ocupatiile PR-ului Politiei, potrivit comunicatului de aici.

Orange, Politia Romana, revista Autoshow si Renault Romania, ingramadite toate in  campania “ESTI ASTEPTAT ACASA, IN VIATA!”, o initiativa care isi doreste incurajarea folosirii telefonului mobil cu responsabilitate in timpul condusului.

Sansele de reusita sunt aproape de zero cred eu. Cine as dori sa isi puna la telefonul mobil un ringtone de genul urmator:

“Sunt comisarul sef Christian Ciocan si iti recomand sa folosesti cu responsabilitate telefonul mobil cand esti la volan. Respecta legea si foloseste telefonul in timpul condusului numai daca este prevăzut cu dispozitiv tip mâini libere. Esti asteptat acasa, in viata!”

Am cautat soneria, dar pe siteul Orange nu exista. Nu am cautat inca pe siteul Politiei Romane, cine stie ce surprize mai sunt pe acolo.

3 Comentarii

  1. Asta e din seria LOL! Nici eu nu cred ca o sa aiba reusita asa o campanie. cel putin nu cu un text de genul asta 🙂 Cred ca ar putea totusi sa mearga pe niste mesaje f scurte si la obiect. Ma gandesc la “eu nu folosesc telefonul cand conduc pentru ca familia mea ma asteapta acasa…” sau “handsfree-ul ma ajuta sa raman concentrat pe condus”…

  2. M-am amuzat de MOARTE! 🙂 Pe bune… scenariu: mergi cu masina, conduci concentrat si… BUNA ZIUA! sunt comisaru’… deja tragi disperat de volan dreapta si scoti instinctiv pemisul si talonul :))

Lasă un comentariu