fbpx

Ce părere aveți despre blogul meu și blogosferă?

Serios vorbind, chiar mă interesează, iar pentru ca lucrurile să fie mai ușoare, în loc să vă cer comentarii vă rog doar să completați sondajul acesta, ori dacă vă e mai ușor să faceți clic pe bannerul din header. E doar un simplu chestionar unde trebuie să alegeți răspunsul pe care îl considerați corect, nu vă ia mai mult de 5 minute. Sunt 3 pagini cu bife, prima despre blogul meu, a doua despre bloguri în general și a treia cu informații demografice.

În primul rând răspunsurile voastre mă vor ajuta să aflu mai multe despre voi și ceea ce vă atrage pe blogul ăsta, iar în al doilea rând Standout, agenția care se ocupă de cercetare, va putea realiza o analiză generală a blogosferei de la noi în 2012.

Promit că vă spun și vouă rezultatele cercetării, imediat ce le voi primi. Clic aici.

Mulțumesc.

Recomandă

9 Comentarii

  1. Ms! am completat si eu. Am o rugaminte! As avea nevoie de o harta cu blogurile romanesti in care sa fie analizata situatia acestora in functie de cat sunt de citite conform domeniilor carora se adreseaza! E pt licenta mea!

  2. Am vrut sa completez si eu dar m-am plafonat la ultima intrebare cea cu profil-ul socio-demografic in care am gasit necorespunzator fasptul ca imi cere obligatoriu ca completez campurile: Venit lunar personal si Varsta(ani impliniti).

    • @sharutza – sunt strict pentru analiză, ai remarcat cred că nu ți se cere numele, adresa sau alte date strict personale, e doar pentru a realiza un profil cât mai realist al cititorului de bloguri. Oricum, la venituri sunt intervale, nu suma exactă. Hai că poți :)!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *