Ce părere aveți despre blogul meu și blogosferă?

Serios vorbind, chiar mă interesează, iar pentru ca lucrurile să fie mai ușoare, în loc să vă cer comentarii vă rog doar să completați sondajul acesta, ori dacă vă e mai ușor să faceți clic pe bannerul din header. E doar un simplu chestionar unde trebuie să alegeți răspunsul pe care îl considerați corect, nu vă ia mai mult de 5 minute. Sunt 3 pagini cu bife, prima despre blogul meu, a doua despre bloguri în general și a treia cu informații demografice.

În primul rând răspunsurile voastre mă vor ajuta să aflu mai multe despre voi și ceea ce vă atrage pe blogul ăsta, iar în al doilea rând Standout, agenția care se ocupă de cercetare, va putea realiza o analiză generală a blogosferei de la noi în 2012.

Promit că vă spun și vouă rezultatele cercetării, imediat ce le voi primi. Clic aici.

Mulțumesc.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
9 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ela

Done, sunt curioasa ce-o sa iasa

Bogdan Mihai Alupoaie

Am completat si eu

ema

Ms! am completat si eu. Am o rugaminte! As avea nevoie de o harta cu blogurile romanesti in care sa fie analizata situatia acestora in functie de cat sunt de citite conform domeniilor carora se adreseaza! E pt licenta mea!

Florin

Done 🙂 astept niste rezultate in urma sondajului. Multa bafta 😉

sharutza

Am vrut sa completez si eu dar m-am plafonat la ultima intrebare cea cu profil-ul socio-demografic in care am gasit necorespunzator fasptul ca imi cere obligatoriu ca completez campurile: Venit lunar personal si Varsta(ani impliniti).

[…] rog să-mi acordați 5-10 minute din timpul vostru pentru a răspunde la întrebările din acest sondaj. Este vorba de ediția 2012 a studiului de audiență pentru blogurile românești, o cercetare […]

Mihaela

Am raspuns si eu in urma cu cateva zile, chiar sunt curioasa sa aflu rezultatele sondajului. 🙂