fbpx

Am o dilemă legată de ceasurile astea deștepte, care promit să se conecteze la smartphone pentru a îți afișa e-mailurile, apelurile sau statusurile de pe Facebook, fara a deschide telefonul. Toți mari producători de gadgeturi se grăbesc să lanseze ceasuri smart, pentru că deh, așa merg trendurile și se spune că jucăriile astea vor fi la mare căutare în viitor. Samsung a anunțat unul, Sony deja are unul, umblă zvonuri că și Apple lucrează la așa ceva, pe lângă diversele companii care apar nișate strict pe ceasuri smart, de ex Pebble.

Dilema e asta. Deci avem smartphone-ul, care e mobil, îl purtăm după noi tocmai pentru a suna, a vedea cine ne-a sunat, a intra pe Facebook, a verifica emailurile etc. 99% din timp smartphone-ul e lângă noi, de obicei pe masă sau birou, deci în raza noastră vizuală. 1% din timp e în buzunar.

De ce aș mai da bani pentru a cumpăra încă un gadget pe care să trebuie să îl car după mine la mână și să îl verific pentru a vedea ce se intampla pe telefon, telefon pe care îl port tot la mine? Doar pentru că sunt prea lenes să îmi scot telefonul din buzunar? Care e utilitatea reală a unui ceas inteligent?

Îmi place progresul tehnologic, îmi plac gadgeturile, dar chiar nu văd utilitatea unui ceas conectat la telefon. dacă era un ceas care înlocuia telefonul da, înțelegeam, avea sens, nu mai purtam telefonul în buzunar ci la mână, dar așa…

Voi v-ați cumpăra un smartwach?

Lasă un comentariu