fbpx

Cele mai bune căști stereo cu bluetooth – caut recomandări

Unul din lucrurile care mă bucură odată cu sosirea primăverii este că voi putea relua alergările prin parc dimineața. Știu că sunt amatori de senzații tari care fac jogging și iarna la -20 de grade, evenual cu cagula pe față pentru a putea respira, dar eu în diminețile când vedeam orașul acoperit de zăpadă, înghețat complet, numai de alergat nu aveam chef.

Revenind la jogging, mi-am dat seama că unul din lucrurile care mă enervează când alerg sunt cablurile de la căști. Folosesc smartphone-ul ca mp3 player, am husă specială pentru braț, dar căștile sunt cu fir. Mișcarea logică e să caut o pereche de căști stereo cu bluetooth, ca să elimin cablurile. În plus nu m-ar deranja nici când ascult muzică prin căști la laptop să elimin cablurile și să pot umbla prin casă.

Nu caut căști stereo cu bluetooth care se prind în jurul gâtului cu șnur, vreau ceva complet fără fire. Ce mă interesează pe mine la o pereche de căști stereo cu bluetooth:

 • să fie rezistente, pentru a le putea folosi la jogging;
 • să fie cât mai ușoare și discrete, nu îmi plac căștile mari care îți sar în ochi;
 • să aibă sunet clar și o izolare bună față de mediul exterior;
 • să aibă butoane pentru control volum, pornire și oprire melodie, melodia următoare/anterioară, preluare și încheiere apel;

După ce am cercetat ofertele de pe piață m-am oprit la căștile stereo cu bluetooth Nokia BH-505. Sunt foarte ușoare, au doar 36 de grame, sunt rezistente la apă și robuste, bateria ține cam 10 ore când asculți muzică, iar din review-urile găsite pe net calitatea sunetului e excelentă. Mai găsisem și un model de la Plantronics, dar era dublu ca preț.

Căștile stereo Nokia BH-505 costă 269 de lei la eMag. Nu m-ar deranja să găsesc un model mai ieftin, dar pe de altă parte nici nu am de gând să le schimb prea curând, deci prefer să investesc pentru calitate. Un review video pentru căști găsiți în continuare:

Aveți alte recomandări pentru o pereche de căști stereo cu bluetooth? Poate folosiți un alt model de care sunteți mulțumiți și îmi spuneți și mie.

Recomandă

7 Comentarii

 1. Daca nu alergi intr-un spatiu amenajat (teren de sport, pista etc.) nu e bine sa mergi pe casti in-ear pentru ca anuleaza aproape 100% zgomotul exterior.

  In caz ca alergi pe trotuar si vrei sa traversezi sau in alte situatii in care sunt implicate masini din trafic, n-ai sa auzi nimic si e destul de periculos imo.

 2. Nu prea știu cum se comportă la jogging dar eu am http://www.dealextreme.com/p/bh-503-designer-s-bluetooth-stereo-handsfree-headset-13-hour-talk-240-hour-standby-30407 și sunt foarte bumțumit de ele. Le am de mai mult de un an și am avut probleme cu ele doar de vreo 2 ori. Se blocaseră. Drept pentru care le-am resetat și totul merge ca înainte. Asta (blocarea ocazională) este una dintre problemele care apar relativ des la căștile bluetooth. Am avut 3 modele diferite până acum.

  Modelul “calumea” de la Nokia este BH905 dar costă vreo 800 RON dacă le iei din România și sunt puțin cam mari pentru ceea ce vrei tu. Alea au ANC (Active Noise Canceling) și am avut ocazia să văd care e diferența. Le recomand doar pentru uz indoor.

  Ca și Somnulescu, nici eu nu sunt de acord cu blocarea completă a sunetelor exterioare. Mult prea periculos chiar și când mergi ca pieton, cu atât mai mult la jogging. În plus dacă vei vorbi cu un medic ORL-ist, vei afla destul de multe despre flora care se dezvoltă în doar câteva ore de folosire a căștilor in-ear.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *