fbpx

Chestii descoperite și recomandate, Mai 2022

Era o vreme când mai puneam pe blog recomandări de produse, servicii sau aplicații descoperite de mine. Nu mai apuc să recomand chiar lunar chestii, dar din când în când o să mai adaug pe aici ce am găsit și cred eu că este util și fain. Luna asta avem de toate, de la rucsacuri la mașini.

Rucsac Drumeție în natură NH500 Escape 23L Negru de la Decathlon – e printre cele mai bune rucsacuri descoperite de mine, la 170 de lei e ideal pentru călătoriile cu avionul, când nu vrei să iei și bagaj de cală sau să plătești extra la low cost. E organizat cum trebuie pentru călătorii, cu o mulțime de buzunare și compartimente pentru laptop, tabletă, telefon, powerbank, ochelari de soare, sticle și cam tot ce îți trebuie când ești pe drumuri pentru câteva zile. Vedeți că e link afiliat.

HBO Max – nu credeam că o să recomand HBO Max, dar e net superior experienței din HBO Go, oferta de filme și seriale e mai diversificată, aplicația merge cum trebuie, și la 15 lei pe lună, cât costă ca extraopțiune pe la operatorii de cablu, e suficient pentru a scăpa de reclame suficiente seri pe lună. Nu degeaba Netflix tremură un pic. Probabil găsiți recenzii pe la influencerii voștri preferați. Începeți cu Boardwalk Empire, dacă nu l-ați văzut până acum.

Cardul Revolut Junior pentru copii – fetele au crescut, nu prea umblă cu bani la ele, dar vreau să aibă un card ceva la purtător, just in case. Nu vreau să le dau cardurile noastre, deci Revolut Junior e perfect. Pentru planul gratuit poți comanda copilului un card cu numele lui, îl alimentezi cu maxim 1000 lei fără comision pe care îi poate cheltui online sau offline, și tu setezi limitele cardului, controlezi ce se întâmplă, din aplicația ta. Are și copilul aplicația lui, ca să învețe cum stă treaba cu educația financiară. Pe lângă plățile online sau cu cardul, copilul poate retrage 160 lei lunar fără comision de la orice bancomat, pentru mai multe opțiuni aveți planurile plătite. Știu că Revolut nu mai e ce a fost, dar cardul ăsta e fix ce trebuie pentru copii, băncile ar trebui să vină cu ceva similar. Dacă nu aveți deja cont Revolut atunci să vă faceți prin linkul ăsta, ca să mă îmbogățesc și eu, și voi.

Kia Sportage Plug-in Hybrid (PHEV) – piața auto a luat-o razna, din cauza problemelor de producție mașinile second hand sunt uneori mai scumpe decât cele noi, care vin abia peste un an de zile, dar am văzut zilele trecute că se pot plasa precomenzi pentru Kia Sportage, versiunea nouă, care se încarcă și la priză, și din mers, și poți merge vreo 70 de kilometri cu ea doar pe electric, plus încă câteva sute de kilometri pe benzină. Interiorul e superb, bordul arată aproape SF, cred că va fi best buy printre SUV-uri. Dacă aș avea vreo 35.000 de euro mărunt prin casă asta e mașina pe care mi-aș lua-o acum, mi se pare cel mai bun compromis între prezentul în care încă depindem de carburanții fosili și viitorul, electric. Ei zic că încep să livreze în curând mașinile. Sper să prind măcar un test drive cu ea și să o includ în scrisoarea pentru Moș Crăciun, poate poate…

Cam atât pentru moment, dacă ați descoperit vreun serviciu sau produs fain lăsați un comentariu, să trecem pe listă. 🙂

Recomandă

6 Comentarii

  1. Vai, dar link-uri de afiliere? Nu-i frumos! :))

    Eu am descoperit că Leroy Merlin este mai ieftin decât Dedeman și… Tidal. L-am folosit câteva luni bune, în urma unei oferte de doar 1 lei, și s-a dovedit a fi un serviciu de muzică mișto. Ai multe playlisturi bine puse la punct.

  2. Vad ca voi apreciati atat de mult HBO Max, mie mai mult imi place Netflix. Unele seriale atat de greu se actualizeaza cu serii noi(( Nu cred ca voi prelungi abonamentul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *