fbpx

Am plecat si eu in concediu pentru o saptamana, si nu, nu m-am dus pe litoralul romanesc! Cand voi cititi randurile astea, eu sper sa fiu pe drumuri sau ma relaxez prin Italia, cu tot cu jumatatea mea ( cea mai buna ).
Atunci cand mai dau de o gura de net, e posibil sa apara si articole noi pe blog cu comparatii din alea nesimtite: la ei e mai bine ca la noi, chestia aia e mai ieftina, drumurile sunt mai bune, iarba e mai verde…stiti voi despre ce vorbesc.
La pupitrul de comanda il las pe Gabi – Haipa, pentru a supraveghea bunul mers al blogului, injuraturile si urarile de bine.
Nu uitati sa trimiteti articole despre localuri, cluburi, terase, etc… pentru optzile.ro, e proaspat lansat si avem nevoie de sprijinul vostru pentru a il face sa creasca.
Ne citim!

22 Comentarii

  1. te urasc un pic acum dar o sa imi treaca peste o saptamana. cand va intoarceti voi din italia noi plecam o saptamana in grecia .. na na na na na 😀 (sau cel putin asa sper daca nu intervine nimic)

  2. Pingback: Se pleaca in Italia | acsel's blog

  3. Wireless gasesti aproape pe oriunde. Sau nah mai bine spus pe langa ceva cladiri mai importante(cand spun importante nu ma refer la cunoscute, ci importante pentru oras/etc.)Ma refer aici la wireless moca. In rest este peste tot dar parolat. Eu acum sunt in Italia, Ancona, si tot pe wireless sunt. Frumos, racoare, se plimba lumea iar eu stau pe o banca si…ma plictisesc.

Lasă un comentariu