fbpx

Nici nu am apucat să testez ClubHouse, din motive de Android, că deja Facebook și Twitter au anunțat funcții noi, adică clone ale aplicației. Dacă vă întrebați ce e ClubHouse nu ați pierdut nimic, e MiRC, varianta audio, camere de chat în care oamenii se adună și discută pe diverse subiecte. Mulți se entuziasmează acum pentru că lumea bună din tech e pe acolo, vorba aia, nu intri zilnic în aceeași cameră (virtuală) cu Elon Musk.

Cu ocazia asta îmi amintesc că Toate-s vechi și nouă toate. Asl, pls?

Mulți vor zice că nu domle, e inovație, e altceva, doar că inovația a dispărut de mult, acum tot ce vedem pe zona de platforme și aplicații sunt remixuri ale altor idei.

De citit și În goana după clienți încercăm orice platformă, dar nu punem osul la treabă.

În al doilea rând, când intră băieții mari în joc se schimbă totul. Acum câțiva ani aveam Stories doar pe Snapchat, după aceea le-a furat Instagram, au apărut și pe Facebook, Twitter, și mai nou inclusiv LinkedIn și WhatsApp au stories, nu mă întrebați de ce. Și Snapchat e cam pa.

Recent Instagram a clonat și TikTok, pardon, Instagram Reels, iar cei care urcă clipurile de pe TikTok pe Instagram au reach mai mic, deoarece nu creează conținut în ograda lui Zuck și fac reclamă fraților chinezi. Sună cunoscut?
Probabil peste un an de zile o să avem camere cu audio chat pe toate platformele social media, să fie acolo, că nu strică, doar primești, nu dai. Între timp noi să fim sănătoși și să ne vedem de ale noastre, că facturile nu se plătesc cu like-uri. 😀

Lasă un comentariu