fbpx

Am testat Snazzy – generator online de conținut pentru reclame, landing pages, articole

Anul trecut s-a discutat mult despre GPT 3, programe software bazate pe machine learning capabile să producă automat texte inteligibile, care par scrise de oameni. În 2021 apar pe piață aplicații online ce folosesc astfel de programe pentru a genera automat conținut.

Dacă aveți nevoie de conținut în engleză pentru Facebook Ads, Google Ads, landing pages, articole de blog sau descrieri de produse puteți testa și voi Snazzy, au un plan gratuit cu 5 credite pe zi, suficiente ca să vă dați seama cât de departe a ajuns tehnologia asta.

Am văzut o recomandare pentru Snazzy pe ProductHunt, aveți un video demo mai jos. L-am testat și eu pentru câțiva clienți, generând reclame pentru Google Ads.

Nu pot să zic că textele sunt la nivelul celor scrise de un copywriter, dar pentru un program sunt bune, din 5 reclame generate automat pe baza unor cuvinte cheie introduse poți scoate una decentă, din textele pentru un landing page obții câteva fraze bune și așa mai departe.

De exemplu i-am cerut un landing page pentru servicii de web design, a generat asta automat:

Dacă mai știți alte aplicații online ce folosesc GPT 3 pentru generarea de conținut lăsați și voi un link în comentarii.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *