fbpx

Surprize plăcute la comenzi pe Amazon.de

De obicei mai verificam ofertele de pe Amazon Germania de Black Friday sau când știam că au campanii speciale, dar de acum îmi voi face un obicei să compar prețurile de fiecare dată când vreau să cumpăr gadgeturi.

Exemplu recent – cu 2 săptămâni în urmă fetele mi-au spus că vor să își cumpere căști bluetooth over the ear din economiile lor, și Amalia avea o cerință specială, să fie și roz.

După analize și comparații de prețuri cea mai bună opțiune pe roz a fost Anker Soundcore Life Q30, de pe Amazon.de, pentru că au sunet bun, izolare activă a zgomotului, bateria ține 40 de ore și se pot conecta la 2 dispozitive simultan. Da, am căutat și la noi, dar în România le găseam doar pe negru, și costau 470 lei pe evomag.

Le-am comandat de pe Amazon, 58 euro plus 8 euro transport, în total cam 330 lei, au fost livrate de Fancourier peste 7 zile acasă, direct din Germania. Cam la fel a fost și când am comandat un Xbox în pandemie, a venit într-o săptămână, și prețul era cu 80 de euro mai mic decât superofertele de Black Friday de la noi.

Ideea e simplă, dacă vreți să vă luați gadgeturi și nu aveți nevoie de ele mâine nu strică să mai căutați și pe magazinele online din Europa, că s-au schimbat multe lucruri, livrarea e destul de rapidă și s-ar putea să găsiți prețuri mai bune ca în .ro.

Voi de pe ce magazine online din străinătate mai comandați (cu livrare în România)?

Recomandă

2 Comentarii

  1. Bun pont, chiar deal bun ai facut! Eu insa ma o problema cu Amazon.de, dar si Amazon.co.uk. Este un produs (ceva crema pentru mama), la care nu am gasit un vanzator care sa livreze la Iasi..doar in Bucuresti, si culmea, in .ro nu gasesc crema asta. Insa, total de acord, cand mi-am schimbat telefonul, am cautat si pe amazon.com, insa nu m-a multumit raportul cost/beneficiu si am ajuns sa iau prin emag.

    • Pe amazon.co.uk nu merită, că plătești taxe de import, ca pentru tot ce vine din Anglia de fapt. Mi-a trimis o companie un cadou, și pentru asta îmi cerea DHL să plătesc mai mult decât valora produsul în sine, l-am refuzat, plus că nu aveam chef să umblu după cod EORI. Asta e, englezii și-au făcut-o cu mâna lor.

      Eu de obicei caut doar produsele vândute direct de Amazon sau de brandurile mari, care livrează în toată țara, de ex aici am comandat o pereche căști vândută de Sony și una de Anker.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *