Conferință pentru oamenii de afaceri – Bacău, 30 aprilie

Nu sunt prea multe evenimente de genul ăsta prin zona Bacăului, iar speakerii sunt interesanți, și nu zic asta doar pentru că sunt și eu printre ei, în calitate oficială de specialist în marketing online, antreprenor, vizionar și persoană modestă.

Pe scurt, pe 30 aprilie, la Centrul de Afaceri Mircea Cancicov are loc Conferinta Afaceri.ro, o să fie o parte de conferință și una de networking. Printre temele abordate sunt lucruri de interes pentru antreprenori, ca tendințele marketingului în 2015 sau sursele de finanțare pentru dezvoltarea unei afaceri, dar și chestiuni mai complexe, ca motivarea angajaților.

Participarea nu e chiar moca, costă 50 de lei, dar dacă ai un business consumația pentru o cafea e mică pentru a afla noutățile din domeniu, plus networking.

Printre speakerii care au confirmat prezenta pana in acest moment, se numara: Stefan Timofti (Sommelier & Event Manager, Casa de Vinuri Cotnari), Dana Ghinet (Manager partener, Acces Project Investments), Iulian Basu (Consultant, Business Angels Romania),Andrei Tabarcea (Consultant, Business Angels Romania), Radu Nechita (Trainer, Mentor Training), Marius Sescu (Online Marketing Specialist), Alexandru Lazescu (Analist economic), Corneliu Pricope (Director, Centrul de Afaceri si Expozitii CAEx si Incubator de Afaceri Bacau), Marius Alexa (CEO, Arhipelago).

Cu cine mă văd acolo?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

1
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] conferința Afaceri.ro discutăm despre metodele prin care o firmă se poate promova. Cred că cel mai bine e să o facem […]