fbpx

Acum doua saptamani m-a cautat cineva de la amazingcard.ro si m-a intrebat daca nu vreau sa primesc acasa cateva felicitari3D si harti 3D. Nu prea stiam cu ce se mananca, dar am zis de ce nu. Le-am primit acasa, si deal-ul era sa spun ceva de ele pe blog, daca imi vor place!

Mi-au placut, si decat sa scriu un articol plictisitor, am tras un film, ca sa va dati seama despre ce e vorba. Nu sunt felicitari obisnuite, pentru a le vedea trebuie sa te uiti prin doua orificii cu ambii ochi, iar efectul obtinut este superb. Pot fi comandate si online de pe amazingcard.ro, iar preturile sunt mai mult decat decente. Utile drept cadouri, mai ales ca iti poti surprinde prietenii cu ceva inedit.

Pe langa asta, cei interesati de cartografie, geografie, astronomie s.a.m.d pot comanda harti 3D, care reprezinta tridimensional diverse peisaje, de pe www.cartografia3d.ro. Da, si hartile se pot comanda online, iar dimensiunile sunt in jur de 68 cm x 47 cm.

Singurul lucru pe care il mai astept este sa se faca acele spoturi de prezentare pentru harti si felicitari si sa fie puse pe site-uri, pentru ca astfel clientii pot realiza mai usor despre ce e vorba. Daca se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, atunci un film face cat o mie de fotografii,deci clipurile chiar sunt necesare. Va las cu filmarea facut de mine.

Voi ati mai avut tangenta cu felicitari de genul asta, in .ro?

Lasă un comentariu