fbpx

Copiii referendumului

Foarte bun spotul de mai jos. Văzut pe Facebook, cred că e făcut de Papaya. În rest a scris Radu un articol cu 20 de motive pentru care să nu mergeți la referendum, și eu am spus deja ce poziție am, că m-am săturat de discuțiile astea și am făcut curățenie un pic pe Facebook: Hai să vorbim despre planuri de viitor, inteligență artificială, internet, antreprenoriat, afaceri, dezvoltare personală, finanțe, economie, prietenie, eșecuri și succese. Hai să vorbim despre viață, nu despre cine cu cine are voie să și-o tragă și cine are voie să decidă asta. Viața e prea scurtă ca să ne batem capul cu lucruri ce nu contează.

Și ca să evit discuțiile ulterioare, nu mă cred cu nimic superior celor care cred că e ok să meargă la vot, cred doar în libertate, urăsc îngrădirea ei, și nu merg pe fentă.

Singurul lucru pe care îl face referendumul ăsta e să ne îndepărteze de la problemele importante ale țării: politicienii corupți, sistemul de sănătate distrus, sistemul de educație în picaj, lipsa drumurilor, sărăcia, numărul tot mai mare de români care pleacă, analfabetism și lista poate continua. Bonus, e un referendum care ne dezbină.

“Libertatea ta se termină acolo unde începe libertatea celuilalt!”

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *