8
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Nicu
Vizitator

Astfel de site-uri nici macar nu ar trebui sa existe, sunt un afront la tot ce inseamna lume a design-ului sau a design-ului de identitate facut cinstit, serios, curat si cu cap. Este trist sa vezi asa ceva…

Nicu
Vizitator

Nu e nimeni ipocrit aici, vorbesc doar de faptul ca astfel de site-uri nu reprezinta un lucru pozitiv pentru ceea ce inseamna designul grafic in general. Atat. Nu ma intereseaza ca sunt mii de afaceri in lumea asta care nu au un logo facut(nici macar in Paint)…problema o reprezinta faptul ca exista astfel de site-uri care vand astfel de logo-uri la preturi echivalente cu un meniu la McDonald’s…de calitate nu are rost sa discutam, cand platesti $20 pe un logo e clar ca primesti ceva care reflecta in totalitate acel pret.

Nicu
Vizitator

Stiu ca sunt foarte multe site-uri de genul acestuia…atat timp cat va exista cerere va exista si oferta pentru produsele lor.

Dan
Vizitator
Dan

Am creat si eu un logo dar nu il pot folosi ca poza de profil la o pagina facebook deoarece este prea mica poza…deci degeaba e gratuit 🙂

Yelena Nelly
Member
Yelena Nelly

Am creat si eu loggo-uri si da, nu e poate cel de 100-200 euro, insa daca ai nevoie de un ajutor suplimentar e si logic ca ar trebui sa-l platesti. In rest e destul de logic sa existe si astfel de service-uri – cererea naste oferta))