fbpx

Cum am creat un logo gratuit cu DesignEvo în 5 minute

8 Comentarii

  1. Astfel de site-uri nici macar nu ar trebui sa existe, sunt un afront la tot ce inseamna lume a design-ului sau a design-ului de identitate facut cinstit, serios, curat si cu cap. Este trist sa vezi asa ceva…

    • Hai să nu fim ipocriți, sunt mii de afaceri în lumea asta ce nu au nici măcar logo făcut în Paint. Am zis și eu că varianta ideală e logo profi, branding, manual de identitate, totul făcut plecând de la o analiză, dar când spui clienților că un logo bun e 150-200 de euro mulți zic că vrei să îi furi. Pe sistemul ăsta toți ar trebui să conducă doar Porsche și Lamborghini. E piață pentru fiecare, și e de preferat un logo acceptabil lipsei complete a unui logo.

  2. Nu e nimeni ipocrit aici, vorbesc doar de faptul ca astfel de site-uri nu reprezinta un lucru pozitiv pentru ceea ce inseamna designul grafic in general. Atat. Nu ma intereseaza ca sunt mii de afaceri in lumea asta care nu au un logo facut(nici macar in Paint)…problema o reprezinta faptul ca exista astfel de site-uri care vand astfel de logo-uri la preturi echivalente cu un meniu la McDonald’s…de calitate nu are rost sa discutam, cand platesti $20 pe un logo e clar ca primesti ceva care reflecta in totalitate acel pret.

  3. Stiu ca sunt foarte multe site-uri de genul acestuia…atat timp cat va exista cerere va exista si oferta pentru produsele lor.

  4. Am creat si eu un logo dar nu il pot folosi ca poza de profil la o pagina facebook deoarece este prea mica poza…deci degeaba e gratuit 🙂

  5. Am creat si eu loggo-uri si da, nu e poate cel de 100-200 euro, insa daca ai nevoie de un ajutor suplimentar e si logic ca ar trebui sa-l platesti. In rest e destul de logic sa existe si astfel de service-uri – cererea naste oferta))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *