fbpx

Cum e la Pensiunea Pietrele Doamnei din Pojorata

Dacă vreți să urcați pe Rarău sau să vizitați mănăstirile din nordul Moldovei o locație faină pentru odihnă și relaxare e Pojorâta, la poalele muntelui.

Noi am ales Pensiunea Pietrele Doamnei pentru că eram mai multe cupluri cu copii, vroiam să închiriem o pensiune complet și să avem o curte mare unde să joace kinderii. Toate astea le-am găsit la Pietrele Doamnei, plus multe altele.

Pensiunea are în total 6 camere pe 2 nivele, plus o zonă de luat masa, una de relaxare și o bucatarie complet utilata la parter, foarte bine dispuse. Bucătăria noi nu am folosi-o prea mult, am luat pachetul complet cu toate mesele, dar aveți veselă, aragaz, frigider și alte ustensile, dacă aveți chef de gătit. Camerele au fiecare baie proprie, peste tot e foarte curat.

În plus în curtea imensă (și închisă) este și un parc de joacă pentru copii, un teren de sport, iar dacă e cald afară puteți sta pe terase sau puteți face un grătar. Au parcare interioară și internet wireless, și e destul de fain să stai în leagăn, să privești muntele din față și să asculți liniștea în timp ce te dai pe net. Sau să te relaxezi cu o bere în mână. Să nu uit de piscină, vara cei mici sigur o vor aprecia. Ok, și cei mari.

Prețurile pleacă de la 120 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, în timpul săptămânii.

Proprietarul stă în Iași din ce am înțeles, în timpul zilei la pensiune găsiți administratoarea care se ocupă și de mâncare. Mâncarea e foarte bună și porțiile sunt mari, deci dacă vreți să luați prânzul și cina tot la pensiune chiar vă recomand.

Per ansamblu e o pensiune foarte faină, o recomand mai ales dacă aveți copii și puteți să o închiriați complet, pentru a vă relaxa cu prietenii. Noi am petrecut un weekend foarte relaxant aici.

Contact: Tel: 0744-564486 ; 0745-387515.

Fotografii Pensiunea Pietrele Doamnei din Pojorata

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *