Cum faci un cont pe Facebook fara email

Cineva a căutat pe Google ieri chestia asta și a ajuns pe blogul meu, la un articol legat de Facebook. De fapt au fost 3 căutări.

facebook login

În mod normal nu ar trebui să mă intereseze, doar că atunci când vezi căutari de genul ăsta îți dai seama cât de cunoscută și utilizată a ajuns rețeaua socială și în România – există oameni care nu au sau nu folosesc conturi de email, deși poți să obții rapid o adresă de email pe Gmail, dar vor să aibă cont pe Facebook, pentru că acolo sunt prietenii lor, pentru că acolo se pun poze, pentru că acolo sunt joculețe gen Farmville și alte asemenea.

E grav, urmează căutări ca – cum să îți faci un cont pe Facebook fără internet, cum să intri pe Facebook dacă nu ai calculator sau cum să vezi pozele de pe Facebook prin sms. Posibilitățile sunt nelimitate.

Si ca să răspund pe înțelesul celor care caută aberații de genul ăsta – Nu poți să îți faci cont pe Facebook fără email, Facebook are nevoie de o adresă de email unde să te streseze cu mesaje legate de ce fac prietenii tăi în rețea, pentru a te motiva să intri tot mai des pe… Facebook.21 Comentarii

 1. Da, …se pare ca oamenii cauta cel mai mult intrebari pe Google. Si asta e o intrebare buna pe langa altele… sunt convins ca ai vazut tpu si ai idee ce se intampla pe acolo.

 2. eu nu pot sa-mi imaginez cum sunt oameni fara adrese de email. Serios, nu cred ca poti face ceva pe net fara adresa de mail.. si vorba ceea, iti ia 2 min sa-ti faci una pe gmail sau yahoo… ce chestie 😐

 3. Salut,
  Cineva mi-a folosit mail-ul pt. a-si face cont pe facebook. Am aflat asta din primul moment cand facebook-ul a trimis mail-ul automat de confirmare a contului. Evident ca nu am confirmat acel cont. Cu toate astea respectivul foloseste contul caci cei de la facebook, nu stiu cum, ii mentin contul activ. Le-am scris 3 mail-uri de sesizare a problemei, atat la facebook.ro cat si la facebook.com, dar nu am primit niciun raspuns.

  Chestia asta… cum suna in contextul de mai sus?
  Unde te poti adresa pentru a reclama politica facebook, in afara de facebook?

 4. cineva mi-a trimis un link pe adresa mea de facebook .Cand am deschis acel link era o prostie de video care s-a trimis automat fara ca eu sa-l trimit tuturor cunoscutilor mei de pe facebook.Si de fiecare data cand eu intru pe facebook acea porcarie se trimite iarasi si iarasi ori de cate ori intru pe facebook.va dati seama ce injuraturi mi-am luat .Dar in fine eu am luat hotarirea sa-mi dezactivez contul de facebook tocmai din cauza asta. Oare facebookul asta nu are ativirus?

 5. Buna vreau si eu sa stiu daca de pe tel pot sa imi fac cont pe facebook? (Daca puteti va rog anuntati-ma la ID meu de mess)

 6. Buna. Cineva si-a facut cont facebook folosind adresa mea de email. Am raportat la facebook de pe un alt cont si am primit raspuns ca totul e in regula. Am trimis email la facebook de pe adresa mea dar nu am mai primit nici un raspuns. Pot sa mai fac ceva sau trebuie sa-mi fac o alta adresa si sa astept sa mi-o “fure” cineva si pe aceea?

 7. Buna.Eu de 3 zile tot primesc mesaje pe telefon ca 50 de prieteni portughezi mi-au confirmat cererea de prietenie.Ideea este ca acum am intrat pe FB cu aceasta adresa de gmail si am cerut o noua parola,am intrat pe cont si am vazut ca pe data de 24 noiembrie “Sandra …. ” si-a facut cont cu mail-ul meu. Eu am avut cont pe FB cu acest email timp de 2 ani,dar acum 3 luni l-am sters. Deci ce pot face??Cum e posibil ca unii sa faca cont de facebook,sa puna un email la intamplare,iar ei sa ii confirme contul ??? Stiu ca traim in Romania,dar totusi….

 8. Eu am ajuns sa fac cont de email in Republica Moldova deoarece cei de la facebook cer 1.000 de date personale parca intocmesc dosarele din 1989.Cel mai mult ma deranjeaza ca solicita OBLIGATORIU si OBLIGATORIU nr de telefon si parola de la alte conturii de email.

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: