Cum mi-ar fi plăcut să arate Twitter

E adevărat, deși în State Twitter a prins foarte mult, e integrat cu show-urile de televiziune, seriale, emisiuni etc, la noi nu cred că sunt mai mult de 50-60.000 utilizatori, și probabil situația nu se va schimba prea curând, Facebook a acoperit necesitățile de socializare pentru majoritatea românilor, iar Twitter a rămas o platformă pentru cei mai avansați în ale internetului, deși dacă mă întrebați pe mine aș spune că Twitter e mult mai ușor de folosit.

Pe lângă faptul că mulți nu reușesc să găsească motive pentru a utiliza platforma, cred că o parte din insuccesul Twitter la noi se datorează aspectului grafic prea puțin atractiv. Abia în ultimul an Twitter a început să depună eforturi reale pentru a îmbunătăți grafica profilelor și a realiza o interfață de utilizare mai frumoasă, ușor de folosit.

twitter concept

Totuși, mi-ar fi plăcut ca Twitter să fie cât mai similar cu conceptul prezentat mai jos, Digital Experience, realizat de Fred Nerby. Mai multe detalii.

Twitter Concept. A Digital Experience from Fred Nerby on Vimeo.

Voi de ce folosiți Twitter? Sau de ce nu?

Recomandă prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Dragos
Vizitator
Dragos

Am cont pe twitter de vreo 3 sau chiar 4 ani si il foloseam foarte des.Mi-a placut ideea de a transmite mesaje scurte si concise, e o alta lume,creme de la creme. Este incredibila viteza de propagare a mesajelor.Toate bune si frumoase pana cand mi-am.dat seama ca-s multi care,cu toate ca au blog, creeaza continut, nu spun nimic interesant.Vorba-aia #twitternumaieceafost.Intru si acum, dar mai rar.M-a saturat de campaniile din online, de spam. Nu prea ma intereseaza grafica, nu cred ca asta e motivul ptr care twitter nu a prins la noi. Pe FB mi-am facut cont de aproape 1 an.Interactionez… Citește tot »