fbpx

Cum poți comunica cu bloggerii și influencerii

O prezentare detaliată care explică cum pot fi abordați bloggerii de către PR-iști și de ce apar probleme în abordarea acestora. Principala problemă, așa cum scriam în Lecția de PR, este că bloggerii sunt tratați la grămadă și li se trimit mesaje impersonale.

Înainte de a aborda un blogger trebuie să știți ce subiecte abordează pe blog, din ce oraș sunt și care este numele lor. În ce privește pitch-ul, trimiteți un mesaj personalizat și oferiți motive pentru care bloggerul ar trebui să fie interesat de subiectul propus de voi. A da, fără BCC.

De aici.

Recomandă

3 Comentarii

  1. Prezentarea e utila, desi ma indoiesc ca isi vor pierde timp PR-isti cu ea. Vorba aia, trimit emailuri la toti bloggerii cu adresele in BCC, de ce si-ar pierde timpul ca sa invete cum sa nu faca asta? Cred ca multi stiu ca gresesc, doar ca nu le pasa.

  2. Da, sa zicem ca e posibil sa nu le pese celor mai multi. Dar mai sunt apoi si celor care le pasa dar nu stiu cum sa abordeze problema (cum spunea si in prezentare, de multe ori sarcina de abordarea a bloggerilor este indeplinita de persoane fara experienta). Si intr-un final, daca 2-3 care se ocupa de asa ceva citesc articolul, vizioneaza prezentarea si au mintea destul de deschisa incat sa si inteleaga ce e acolo si unul o mai da si mai departe unui coleg, deja articolul a avut efect si a determinat o schimbare. Foarte interesant si util.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *