fbpx

Cum poti pierde cititori pe blog

Sunt pe mobil si incerc sa citesc niste bloguri romanesti in Google Reader. Ok, au feedul RSS partial pentru ca vor sa atraga cititorii pe blog. Inteleg asta, e alegerea lor.

Ce nu inteleg eu este de ce cand dau clic pentru a citi articolul direct pe blog intru pe versiunea normala a blogului, nu pe una optimizata pentru mobil?

Ai vrut sa intru pe blogul tau si am intrat. De ce nu ma ajuti atunci sa citesc articolul pentru care am facut clic?

Exista multe pluginuri WordPress care te ajuta sa afisezi o tema speciala celor ce intra pe blog de pe telefon. Daca tot ai feedul partial macar foloseste un plugin de genul asta, din respect pentru cititori.

Eu zic ca cel mai important lucru pentru un blogger este ca articolele lui sa ajunga la cati mai multi cititori, indiferent de metoda. Daca tot vrei ca cititorii sa intre pe blog asigura-te ca vizita este una placuta, indiferent de metoda folosita.

Recomandă

8 Comentarii

  1. cu aceeași problema ma confrunt și eu, mult timp am crezut ca telefonul meu e vinovat
    (nu am un smartphone dar totuși ma dau decent cu el pe net), apoi am aflat ca un blog se poate optimiza pentru mobil…

  2. Nu stiu cum e la voi, dar eu intru prin Google Reader de pe Nokia 5800 si imi arata orice pagina in format pt mobil, indiferent daca site-ul respectiv are sau nu tema speciala.
    Nu e de la telefon, e de la Google. 😉

  3. Pai… eu cred ca un full rss e mult mai avantajos. EU blogurile le citesc folosind feedly de pe desktop si de pe mobil. Imi este incomod sa dau click pe “Citeste mai departe”. Dar fiecare face cum crede.

    Pentru cei care nu au plugin mobile pe wordpress click pe linkul de la nume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *