fbpx

Cum să strângi like-uri pentru vacanțe exotice, de pe canapea

În vacanța asta, pe care am ales să o petrecem la cabana Plăpumioara, am făcut un mic experiment. Ne-am plimbat prin Sidney, Bora Bora și New York, în timp ce stăteam pe canapea. Nu e foarte greu să faci asta, e suficient să cauți o poză cu o locație exotică unde ai vrea să călătorești, să alegi o poză cu tine și să îi decupezi rapid fundalul folosind www.remove.bg sau Background remover iar pentru a aranja poza de final poți utiliza Canva. Am strâns câteva sute de like-uri pe Facebook și Instagram, ceva mesaje cu urări de bine și probabil un pic de invidie, deși nu m-am chinuit cu pozele, le-am trucat în 5 minute și se vede că noi nu suntem din peisaj. Sau cel puțin așa credeam eu:

Ce voiam să demonstrez cu toată povestea de mai sus este că ceea ce vedeți la prietenii voștri în rețelele sociale nu este viața reală, ci o variantă mult îmbunătățită.

Când postăm pe Facebook sau Instagram toți mai umblăm pe la poze, le mai retușăm, scoatem în evidență evenimentele fericite și alegem să nu le împărtășim pe cele triste. Unii mai mult, alții mai puțin, important e să nu dăm în depresie crezând că ceilalți au o viață extraordinară, iar noi una banală.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *