fbpx

La lenjeria de pat mă refer.

Acum vreo 2 săptămâni, pe motiv de am renovat apartamentul, am schimbat mobila, patul și salteaua am zis că trebuie să cumpărăm o lenjerie nouă de pat. Eram prin Kaufland, am văzut una drăguță, la un preț ok, sigilată, totul în țiplă. Am cumpărat-o, dar am desfăcut-o abia zilele trecute. Surpriză, lenjeria cea nouă era plină de urme de bocanci:

Au trecut 2 săptămâni, bonul fiscal e aruncat de mult, deci nu am ce să reclam. Nu e o problemă foarte gravă, se rezolvă cu mașina de spălat, dar mă enervează când sunt luat de fraier, pe banii mei. Îmi dau seama că e posibil ca vina să nu fie a Kauflandului, ci a producătorului, dar în fond de la Kaufland am cumpărat produsul, ei sunt vinovați că nu au un sistem de control mai strict. Măcar dacă cumpăram o lenjerie SH nu mă simșeam înșelat.

Ce învățăm de aici? Verificați și probați orice produs imediat ce l-ați cumpărat, chiar dacă e nou, ambalat, sigilat, etichetat etc. Nu vă bazați pe faptul că e nou, nu se știe cine sau cum l-a folosit, vorba unui prieten care îmi recomanda să verific lenjeria cu UV, să nu am și alte surprize. A, și păstrați bonul de la magazin, nu se știe când aveți nevoie de el.

V-ați luat și voi vreo țeapă recent cu un produs cumpărat de nou?

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  

3 Comentarii

 1. Mariana Pantelimon Reply

  Pentru mine Kofland-ul in sine este o mare teapa, au angajati foarte nesimtiti si produse de slaba calitate. Nu mai dau pe la ei sub nici o forma, bine ca sunt optiuni la altii. La ei am luat multe tepe la legume si fructe care erau oricum numai comestibile nu, incat trebuia sa arunc foarte mult din ce cumparam pana am hotarat sa nu mai cumpar nimic de la ei.

 2. tepe n`am prea luat ca macar atat am invatat si eu in cei 5 ani de retail.
  O alta treaba pe care am invatat`o este sa pastrez bonurile cam de pe la tot ce iau:)

 3. Realizezi că e stupid să gândești că oricare retialer ar deschide ambalajele să verifice eventualele urme de: bocanci, ruj, păr de pisică, scame, puf, praf etc., nu?!
  Marfa e expusă, o poți vedea, cumpăra etc. Vina e a ta că n-ai păstrat bonul. Erori se mai întâmplă, și chinezii sunt oameni care-și bagă picioarele!

Lasă un comentariu