fbpx

In principiu sustin afirmatia din titlu si de cate ori am nevoie de ceva caut intai sa cumpar online, exceptand hainele si mancarea. Chiar daca ofertele de sarbatori din magazinele noastre online nu sunt extraordinare, sustine cumparaturile online. Doar ca in ultima perioada am remarcat ca nu mereu online-ul e mai ieftin:

  • Acum trei saptamani vroiam sa cumpar un carucior Chicco pentru Diana. Online cel mai ieftin era 499 lei cu transport inclus, chiar la Chicco. Am auzit ca este un magazin Chicco si in Iasi. Am mers acolo si am cumparat caruciorul cu 460 lei. Deci 40 lei diferenta pentru ca am cumparat din magazin si nu de pe net.
  • In Carrefour la multe din televizoarele LCD expuse preturile sunt mai mici decat cele din magazinele online, probabil pentru ca importa direct si achizitioneaza cantitati mari, deci si discounturile sunt pe masura. Oricum, nu strica sa aruncati o privire daca vreti sa va LCD-uiti.
  • Zilele trecute cautam o husa simpla pentru un laptop de 15,6 inchi. Ceva simplu, nu conta brandul, doar sa protejeze laptopul. Am gasit una neagra cu fermoar, online, costa 55 lei. Aceeasi husa am cumparat-o din Iasi cu 30 lei.

Deci e mai ieftin sa cumperi online? De regula da, dar merita sa verificati si ofertele din magazine inainte de a da banii. PLus ca majoritatea oricum dam o raita prin magazine inainte de a cumpara, pentru a vedea cum arata produsul dorit, nu-i asa?

Voi de unde cumparati de obicei, online sau offline?

6 Comentarii

    • Pai si ce ma intereseaza pe mine ca are transportul inclus? Eu l-am luat dintr-un magazin offline Chicco (se plateste chirie, vanzatoare etc) cu 40 de lei mai putin. Sau ar trebui sa ma bucur ca primesc un carucior trimis prin curier mai mult decat daca l-as cumpara din magazin?

  1. Pingback: Tweets that mention Cumpara online. E mai ieftin!?! — Marius Sescu -- Topsy.com

Lasă un comentariu