fbpx

Repede, să facă cineva un curs de social media marketing

Social Media Marketing is the process of gaining website traffic or attention through social media sites, zice Wikipedia. Și eu sunt de acord, dar sunt și puțin uimit când văd câtă cerere există pentru cursuri și workshop-uri pe tema asta. Am mai acordat consultanță punctuală clienților, am mai făcut niște workshop-uri închise, dar se pare că tot mai mulți oameni care își deschid afaceri vor să învețe cu ce se mănâncă social media, caută cursuri de introducere.

Și totuși, dacă nu îți permiți un curs rapid de instruire pe subiect, care costă de la câteva sute de lei în sus, ce poți să faci? Păi te faci autodidact, te apuci de citit bloguri din domeniu, de cumpărat cărți, de experimentat pe cont propriu. Nu e cea mai eficientă metodă dacă ești în criză de timp, dar dacă bugetul nu îți permite e o variantă, oricum va trebui să investești timp și să înveți din greșeli, dacă nu vrei să investești bani.

Pe vremuri erau multe liste cu recomandări de bloguri din domeniu, m-am gândit să fac și eu un update, să vă recomand câteva site-uri și bloguri din zona marketingului digital/social media de la noi, pentru că sunt mulți bloggeri care nu mai scriu ori s-au reprofilat. Evident, pe lângă blogul meu, scriu constant despre social media și marketing online. 🙂

Dacă vreți să urmăriți ușor blogurile de mai sus vă recomand Feedly. Ce alte bloguri de marketing/social media de la noi ați mai adăuga în listă?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *