Cursurile de îmbogățire prin Amazon

Acum vreo 2 săptămâni cineva mă întreba dacă nu vreau să promovez pe blog nu știu ce curs de îmbogățire prin vânzarea pe Amazon, pentru care ei cereau DOAR 1500 de dolari de participant. Evident, am zis pas, nu sunt fanul iluziilor la prețuri umflate. Ieri altcineva mă chema în București la o conferință, tot despre cum poți să te îmbogățești vânzând pe Amazon, unde probabil se vindea alt curs din. Ok, care e faza? Faza e că sistemul mergea foarte bine, cumpărai din China produse și trimiteai direct clienților, fără a lucra cu stocuri, doar că acum nu mai merge, iar oamenii care făceau asta vor să vândă iluzia și altora.

Toată afacerea era bazată pe recenzii, dacă aveai recenzii bune la produse Amazon te ajuta să vinzi, te ridica, doar că de când recenziile false sau cumpărate în schimbul produselor cadou s-au înmulțit Amazon a tăiat macaroana sistemului și vânzătorii de top nu mai vând așa de ușor, chiar e nevoie de muncă acum, iar recenziile false dispar rapid. Au apărut și site-uri pentru a detecta recenziile false pe Amazon.

Românii sau reprofilat, nu putem să mai vindem prea mult pe Amazon, hai să explicăm altora cum ar putea să vândă, și să cerem bani pentru asta.

Problema mea cu aceste cursuri pe bani e aceeași ca la workshop-urile gratuite care sunt folosite drept cârlig pentru vânzări. Ok, dacă o afacere merge bine și faci bani mulți din ea, de ce ai explica altora secretul prin care tu faci bani? Evident, pentru că afacerea începe să scârțâie.

Și niște resurse utile din domeniu:

Recomandă prietenilor!
  • 29
  •  
  •  
  •  
  •   

14
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Bogdan Pantoc
Vizitator

La inceput au fost penis-pillsurile, apoi a fost Amazonul. Oare ce urmeaza?:))

Marius Sescu
Vizitator

Găsim noi ceva, fraieri sunt destui.

Romulus Carson
Vizitator

Intre penis enlargement pills si amazon… Sunt o groaza. Pastile de slabit, creme de marit sâni, diete minune, aparate de slabit fara sa te ridici de la masa, aparate de tonifiat mușchi fara sa te ridici din pat, ochelari de condus noaptea HD, plus alte nshpe mii de etc-uri. Ultima găselniță e combinata de 2 luate cate 2. Cum sa cumperi ieftin de pe aliexpress si sa vinzi scump pe amazon… As if.. Whateva’. I rest my case.

Gabi Miron
Vizitator

Nu cred că e cel mai ok să abordăm superficial subiectul doar pentru că este în afaria ariei de interes: Faza e că sistemul mergea foarte bine, cumpărai din China produse și trimiteai direct clienților, fără a lucra cu stocuri, doar că acum nu mai merge, iar oamenii care făceau asta vor să vândă iluzia și altora. În primul rând, băieții vorbesc de vânzare prin Amazon cu stocuri pe care le plătești dinainte, nu e vorba despre dropshipping. Iar stilul ăsta de afacere merge din ce în ce mai bine, iată și câteva exemple relevante. Iar în ceea ce privește… Citește tot »

Gabi Miron
Vizitator

(poți șterge comentariul ăsta)

Am postat un comentariu mai devreme, dar cred că a intrat în SPAM pentru că am lăsat 5 linkuri în el 🙂

Gabriel
Vizitator

Indivizii mai folosesc și un curs pe care l-au luat de pe torrent…

(0)
Sergiu
Vizitator
Sergiu

Tipul despre care ai zis la sfarsit ca vinde un curs, defapt nu vinde un curs. Din contra, explica de ce sa nu dai $5000 pe un curs.

trackback

[…] care vor totul pentru ei, fără să le pese de consecințe. Mă uitam și la articolul despre programele care te învață să vinzi pe Amazon, nu știam de ce s-au aprins așa de tare oamenii pe un grup de Facebook. Era simplu, se vindea un […]

Andreea
Vizitator

Iluzii pe care dai o caruta de bani.

trackback

[…] la Kiwi Marketer, cursul lansat de o agenție care după ce a terminat de găsit fraieri pentru cursurile de îmbogățire pe Amazon (apropo, s-au îmbogățit toți cursanții oare) e în căutare de alți oameni creduli, ei fiind […]