fbpx

Dă Like pentru a afla ce planuri are Ponta pentru România

Cuvintele sunt de prisos, dar totuși, cât de prost trebuie să fie cel care a venit cu măreața idee de a condiționa accesul la informații de interes pentru electorat, pentru locuitorii României în general, de datul unui Like? Numai la noi, pe pagina lui Victor Ponta se poate. Strategie social media? Ce e aia, lasă că facem un concurs cu share&like, prinde la publicul nostru. Dacă tot ne-au votat, să dea fraierii și Like.

Victor Ponta facebook

Nu discutăm despre faptul că planurile de genul ăsta sunt praf în ochi, discuții frumoase fără efect, dar e amuzant cât de disperat trebuie să fii pentru a recurge la asemenea măsuri. Deci popularitatea îți scade, lumea te vorbește de rău și tu vii cu un plan prin care să le arăți oamenilor că știi ce faci, că vei crea locuri de muncă etc. Doar că nu îl faci accesibil tuturor, ci pui oamenii să îți dea like pe pagina de Facebook pt a avea acces la el. Da, pare logic. Într-un univers paralel.

Via Vali

Recomandă

12 Comentarii

  1. Băi, deci nu se poate aşa ceva!
    Cine e dobitocul care se ocupă de “imaginea social media” a lui Ponta?
    Întreb şi eu: de unde naiba îi scoate pe ăştia, cu ideile lor aşa “strălucite?”…

  2. Dacă un simplu Like nu vă place, se mai poate folosi o variantă. Depuneţi 1 leu în contul VP deschis la Administraţia Financiară, introducerţi la pagina de FB seria chitanţei pentru validare, apoi… treceţi la pasul 2 🙂

  3. comunicare interactiva 🙂
    E totusi ok… asa isi dau seama cati mai sunt interesati de ce zic. Mai este o varianta mult mai rea… furatul de like-uri: am gasit in lista de pe facebook cu pagini pe care le apreciez si pagina de la TNL, desi nu dadusem nici o data like. Nici nu-i apreciez dar nici nu ii displac… am gasit ca pana la urma pot sa fac sa dispara aprecierea/like-ul daca intru la ei pe pagina si la butonul ‘apreciat’ apas pe optiunea ‘nu-mi mai place’ . Dupa cca. doua luni gasesc acelasi lucru, de data aceasta de la pagina de facebook a unui ‘senator din PNL’. Deja e prea mult… dar si proverbul spune.. cine fura un ou… fura si un bou. E greu probabil sa mai faca diferenta. Daca ai idee cum reusesc sa faca asta, ce bug de la facebook folosesc te rog sa imi spui.

  4. Din câte știam eu, Facebook nu mai permite „strategii” din astea de tipul „Dă un like și ai acces la conținut”. Adică, oricine intră pe o pagină are acces la întregul conținut. Pentru Ponta se poate? 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *