Da, s-au săturat și românii de Black Friday

Mă uitam și eu că nu a mai fost agitația așa de mare de Black Friday. Da, eMag și-a atins obiectivele de vânzări, probabil că și restul au vândut binișor, dar nu mai e bătaie pe produse. Toți avem de toate acum, plus că nu mai este mirajul reducerilor, oamenii știu că acuși urmează alte campanii de Moș Neculai, Moș Crăciun, Revelion, Revelionul pe stil vechi și așa mai departe. 🙂

Cred că s-a dus foamea aia când cumpărai orice produs, doar pentru că avea o bulină cu preț redus. Mă uitam la mine, parcă parcă ar fi mers un televizor 4K cu diagonala un pic mai mare, dar ce să fac cu el? În afară de Netflix filmele și serialele 4K nu sunt prea accesibile, și full HD e suficient.

Și nu sunt doar eu, cam toți cunoscuții nu prea s-au rupt cu achizițiile, maxim au cumpărat produse pe care oricum le vroiau, dacă erau puțin mai ieftine.

În 2 ani probabil Black Friday va deveni un eveniment normal de reduceri și la noi, la fel ca celelalte. Și da, e un pic ciudat că la noi Black Friday e asociat mai mult cu comerțul online, pe când la americani Black Friday e exclusiv pentru magazinele fizice, pe online este Cyber Monday, care ar trebui să fie lunea viitoare și la noi, dacă nu se mai fură startul. Pentru cine mai are bani și chef, evident.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Noni Trofin
Vizitator

1. Reduceri sunt permanent pe emag pe orice categorie din site, deci poti lua oricand ceva la reducere, ca sa nu zic ca reducerile pe capete de stoc din ianuarie sunt mai mari ca acum. 2. Eu am luat mobila anul asta, ca na trebuie sa mobilez casa si am fost la un BF fizic prin oras, dar daca nu trebuia sa iau asta, efectiv nu ma interesa BF. Am scutit aproape 2000 lei la faza asta. 3. Am vazut frigider, TV, masina de spalat la preturi super bune. Ale mele au un an, nu ma obliga nimeni sa le… Citește tot »

Marius Sescu
Vizitator

Oricum găsești pe Olx tot ce s-a dat în primul minut, dar cu 200 de lei mai scump. 🙂

Noni Trofin
Vizitator

Inca e reducere, daca e doar cu 200 lei 🙂

Marius Sescu
Vizitator

Noni Trofin dap, late black friday.