Cel mai simplu ghid pentru a nu îți lua țeapă de Black Friday

Observ că au apărut deja plângerile legate de Black Friday, cum magazinele online exploatează conceptul, umflă prețurile cu 200% pentru a se lăuda vineri cu reduceri de 90% la smartphone-uri, laptopuri, televizoare și alte gadgeturi. Copii, regula e simplă, nu cumpărați ce nu vă trebuie, cumpărați lucrurile de care știați deja că aveți nevoie, și doar dacă sunt la un preț mai bun ca de obicei.

Faza e în felul următor, sunt și comercianți care chiar vin cu oferte tari, și comercianți care umflă prețurile. Dar dacă tu în calitate de cumpărător faci achiziții din impuls, nu e vina nimănui. Vrei un laptop nou? Bun, presupun că știi deja prețurile, știi ce model vrei, dacă vineri găsești produsul cu 200-300 de lei mai ieftin cumpără-l. Vrei smartphone sau TV nou? Idem, cumpără dacă e prețul mai mic ca de obicei.

Vrei să cumperi niște tigăi sau alte cadouri pentru Crăciun? Dacă ai bani puși deoparte de ce nu, cât timp prețul e ok?

În final știți cum stau lucrurile, de exemplu pe eMag sunt câteva mii de produse cu prețuri reduse mult, pentru cine apucă să le prindă dimineața devreme, plus reduceri bune la multe altele, ei promit 40 de milioane de euro în reduceri și 2 milioane de produse la ofertă anul acesta. Cumpărați doar ce vă trebuie și totul va fi bine, cât timp ați urmărit evoluția prețurilor la ce vă doriți.

Voi ce vreți să vă cumpărați anul ăsta de Black Friday? Eu mă simt ca ultimul #sărac, nu am nimic pe listă, deși se spune că 44% dintre români vor să cumpere ceva vineri. 🙂

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Ioan Ciosu
Vizitator

Asta cam așa e au inceput din mai anul asta cu scumpiri progresive.

Marius Sescu
Vizitator

dacă te uiți la prețuri din timp vezi ce e la ofertă pe bune.

Ioan Ciosu
Vizitator

Am boală asta si ii urmăresc.

Narcis
Vizitator

Black Friday-ul asta romanesc e in fiecare zi gen. Dar merita la salariile pe care le avem :)) !

catalin
Vizitator
catalin

Eu mi-as achizitiona un telefon cu S.O.android. Sa vad ce oferta mi se ofera de B.F. la Emag . 😉