Dacă de Revelion nu te distrezi, atunci când?

Mi se pare forțată ideea asta, că trebuie neapărat să te distrezi, fix în noaptea de Revelion. Forțată și exploatată prea mult de toată industria hotelieră. Nu zic că nu e fain să faci Revelionul la munte, înconjurat de zăpadă, alături de cei dragi, dar am petrecut de atâtea ori la munte în luna ianuarie, când pensiunile erau mai puțin aglomerate, și chiar nu am simțit nici o diferență, din contră, m-am simțit mai bine, mai relaxat.

revelion-2014

Sursa foto: Champagne corks with 2014 year stamp via Shutterstock

Poate că e și vârsta de vină, poate că si cei 2 kinderi din casă au schimbat puțin felul în care văd toată chestia asta cu Revelionul, nu zic nu, dar nu mă mai atrage deloc ideea de a plăti 400 de lei de persoană doar pentru a mânca câteva feluri de mâncare la un restaurant fițos, cu meniul tradus greșit în franceză doar pentru a impresiona clientela, sau să dau 1000-1500 de lei pentru a sta 2 zile la munte, fix de Revelion. Cu banii ăia pot petrece mai multe zile relaxante la munte, poate chiar și o săptămână, în afara perioadei de vârf, sau de ce nu, pot să fac chiar și un city break pe afară. Nu va fi fix de Revelion, dar sunt sigur că amintirile cu care rămân vor fi la fel de frumoase, dacă nu chiar mai tari.

Cred că ați prins ideea, nu avem nici un plan pentru Revelion și nici nu ne stresăm prea tare. Partea mai tare e că mai mulți prieteni au început să aibă concepții similare, lasă să treacă Revelionul, să vină ianuarie, și ne distrăm noi mult mai mult, de aceeași bani. Înțeleg că trebuie și restaurantele, hotelurile, pensiunile să facă bani, de aia vin cu prețuri umflate, dar am văzut oferte mult mai decente în afară decât la hotelierii români.

Altfel cred că am ajuns deja ca în bancul acela: Petrec Revelionul în Austria, că nu am bani de Poiana Brașov.

Voi ce planuri aveți de Revelion?

Recomandă prietenilor!6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
rivi
Vizitator

complet de acord. e normal sa ai preturile mai mari dar cand faci calculul ca stai un weekend oricand la munca cu banii de pe o noapte la restaurant.. te pui pe ganduri

Alex Pîrcălăboiu
Vizitator

Dacă de Revelion nu te distrezi, atunci când? – http://t.co/lJT2rN8Nyi via @mariussescu

Marius Sescu
Vizitator

Dacă de Revelion nu te distrezi, atunci când? http://t.co/6dj59Z52y3

Niculae Bucur Ion
Vizitator

Dacă de Revelion nu te distrezi, atunci când? – http://t.co/Keti9mqYhQ via @mariussescu

Bucur
Vizitator

In nici un caz sa cheltui atatea bani pentru un week-end fie el si cel de anul nou, poti sa faci multe cu suma respectiva. Cat priveste asa zisa distractie mai bine ma apuc sa citesc o carte ceva decat sa ma apuc de asa ceva… destrabalarea nu pentru mine.