De ce Koyos? De ce nu?

Chiar ca e o greseala imensa de branding. Inteleg daca era un sexshop online, dar sa iti faci magazin de IT&C si sa ii alegi ca nume Koyos.ro mi se pare absolut incredibil. Poti sa il pui cu K, cu Y, tot coios suna in limba romana, adica indraznet, temerar. Sunt sigur ca la asta s-au gandit proprietarii cand au ales numele.

Oricum, doamnelor si domnilor, va prezint Koyos.ro. Ce ati dori sa cumparati de la ei? Curaj, nu fiti timizi.

koyos

P.S: Sugerez pe viitor deschiderea unor noi magazine online pe acelasi principiu: skrot.ro, testikool.ro, penys.ro…. Alte idei?

P.S.2: Avem si sugestii de sloganuri. @enervant_ propune “Fii koyos”, eu as merge pe “Tu alegi, koyul e la tine” sau “Pentru koyos-ul din tine”. Next?

P.S.3: Va recomand si discutia de pe Twitter pe subiectul koyos.

Mersi @enervant_

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
9 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
sorin

Daca esti koyos, atunci cumperi:D

[…] This post was mentioned on Twitter by Ionut Oprea and Marius Sescu, Andrei Boghiu. Andrei Boghiu said: Sa-mi bag 🙂 RT @clickio: :)))))) RT : Azi sunt koyos. Tu? http://bit.ly/c0BQIy […]

Denisa

Pizdos?

Marius Sescu

Vrei sa spui pyzdos?

Kriogen

Nu stiu ce slogan sa le recomand, dar numele de brand este un fail total. Sincer nu inteleg cum de au ales un astfel de nume….puteau alege orice altceva :))

Autogreen

Κοίος KOIOS – Unul din Titani, fiul perechii Uranus-Geea și soțul titanidei Phoebe. Va avea cu aceasta două fiice, Leto și Asteria (care o va naște pe zeița Hecate). În ”Theogonia” lui Hesiod, Koios va participa la Titanomahie, însă va fi aruncat în Tartar de către Zeus. alături de frații lui.
Așa că nu vă mai gândți la prostii 🙂

e-milio

e o chestie de accent in pronuntie, din cate stiu a fost un concurs cu sute de idei si asta a fost cea mai buna (zic ei).
oricum a plecat de la mitologia greaca si are legatura cu intelepciunea, plus ca …e viral!
eu as fi mers pe altceva, dar asta inseamna sa ai…:-)