De ce scrii pe blog?

2007. Mi-am facut un blog pentru ca era amuzant, era cool, ma relaxa, ma distra..si pentru ca eram curios. Era o metoda interesanta de a imi petrece o parte din timpul liber, de a interactiona cu altii, de a spune ce gandesc si de a primi raspunsuri la intrebarile mele, de a afla cum gandesc altii, adic voi.

Au trecut trei ani si in continuare bloggingul mi se pare cool, ma relaxeaza, uneori ma amuza, alteori ma ajuta. Cred ca blogul e un mijoc de comunicare foarte eficient.

In clipa in care bloggingul mi se va pare stresant si inutil voi renunta la blog si voi cauta altceva care sa ma relaxeze. Voi, aia care aveti blog, de ce scrieti pe el?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

10
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Pavel
Vizitator

De ce scriu pe blog? Pai, in primul rand pentru ca prin el am cunoscut oameni super de treaba (ce-ti mai face buza? :P), pentru ca e un mod de socializare pe care-l modelezi cum vrei, e locul unde imi spun ofurile nestingherit, unde injur politicienii 😀

Dar, tot nu am gasit pe unu care sa nu-şi fi facut blog si nici macar sa nu stie ce-i ala :)) Eu mi-am facut fara sa stiu ca-i zice, sigur, blog. Si nici nu stiam ca-i cool.

acsel
Vizitator

Faima. 😀
In general, de relaxare.

ines
Vizitator

Din motivele spuse de tine mai sus.

Este interesant cum, deși nu mi-am propus în mod conștient, blogul a contribuit mult la crearea brandului personal și majoritatea celor care m-au angajat sau cu care am interacționat după angajare mă știau de pe blog, chiar dacă foarte foarte rar am folosit blogul pentru a arăta cât de mult mă pricep eu în diverse domenii.

Diana
Vizitator

Din nevoia de comunicare. Din nevoia de a scrie. Din nevoia de a crea ceva al meu.
Si ca sa-mi dau seama daca imi place sa scriu pe blog sau nu. A inceput din curiozitate, ca un test.

viorel
Member

pai in mare ar fi aceleasi motive ca si cele scrise de tine…
*exprimare libera
*opine personala
*scriu ce ma bate capul
*critic
*informez si nu dezinformez
*etc

zara
Vizitator
zara

pentru a-i face pe pasageri sa vada viata prin ochii unei stewardese

MaLiNuTzZa
Vizitator
MaLiNuTzZa

mi-am facut astazi un blog sh nustiu ce sa scriu pe el…..ma ajuta cnv????ce se scrie pe el????

Multumesc!

7ani
Vizitator

Pentru ca imi place sa scriu. Poate ca nu scriu cool cum o fac altii, dar scriu, si asta ma ajuta sa nu ma tampesc din cauza stresului.