Dedeman cu buline …ine inee ineee

Dedeman a ales sa anunte lansarea noului magazin din Valea Lupului Iasi prin panotaj stradal. Totusi, pe site-ul lor magazinul inca nu apare ca facand parte din retea. Mi se pare ciudat insa textul de pe bannere, cred ca copyrighterul era in concediu:

Dedeman nu se adreseaza pipitelor care vor faianta cu buline, ci micilor meseriasi si constructorilor. In plus, duminica 12 iulie la ora 18:00 magazinul era inchis complet si nu am vazut nicaieri un panou cu programul de lucru. Failure to launch?

Parerea mea este ca a fost o lansare fortata, fara a fi pregatita indeajuns.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
8 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
petrica

de acord, cred ca lansarea i-a luat putin cam nepregatiti. si marcajul pe DN28 a fost gata abia cu o zi inaintea lansarii.
apropo de marcaje, prevad in viitor un nou rond, nu stiu cat e de buna solutia de acum, prin restrictionarea la o singura banda pe sens.

Marius Sescu

– sigur nu e buna, am stat 5 min ca sa facem stanga de acolo si in final am mers pana la Metro ca sa intoarcem :mrgreen:

Boogie Man

O mica rectificare: Dedeman nu se adreseaza micilor meseriasi si constructori (doar). Cel mai reprezentativ esantion de piata al acestora este reprezentat de catre persoane fizice, printre care si respectivele “pipite”.

baciu gabi

cred ca nu te-ai uitat bine pe sait era o invitatie precum urmeaza sa se deschida un nou magazin

EeeBogdannn

Lasa ma ca au bagat spoturi pe plan national cu noul magazin din Valea Lupului, de parca pe aia de la Satu Mare ii si intereseaza

Marius Sescu

@Ebogdan – sssttt ca ne citeste Dedemanul si s-ar putea sa afle informatii utile. Oricum cei de la Satu Mare abia asteapta sa vina la Iasi pentru a vedea magazinul.

Boogie Man

😀

Geo

Hey…nu am nici un interes fata de magazinul Dedeman din iasi…dar poate ai putea sa faci posturi mai putin frustrate :). Micii meseriasi si constructorii vor cumpara materiale alese de proprietari inclusiv de “pipitele care vor faianta cu buline”. Sau poate ai o problema cu gama de produse case se vinde in Dedeman (INCLUSIV FAIANTA CU BULINE).