fbpx

Despre partea a doua a campaniei Urăște.ro pentru Neuro Optimizer

Dacă nu știți despre ce e vorba, citiți întâi articolul Ce învățăm din campania Urăște.ro pentru promovarea Neuro Optimizer.

După ce publicul a reacționat vehement la adresa campaniei, cei de la Secom au postat următorul mesaj pe pagina de Facebook:

Inainte de toate, dorim sa ne cerem scuze fata de cei care au fost tulburati de mesajul promovat in prima parte a campaniei noastre si speram ca, o data cu partea a doua, vom demonstra ca intentia noastra a fost de alta natura.
Acum, ii invitam pe toti cei care au avut o reactie fata de mesajele noastre sa intre pe site-ul www.iubeste-i.ro si sa ia atitudine in continuare impotriva greutatilor pe care le provoaca aceste afectiuni, orientandu-si eforturile si energia pentru a ajuta persoanele afectate si familiile acestora, printr-o donatie.
De asemenea, noi, cei de la Secom, vom fi primii care vor dona, oferind cate 1 euro pentru fiecare mesaj ce a fost postat in mediul online cu referire la prima parte a campaniei.
Acesti bani vor fi directionati catre Asociatia Prietenia, o asociatie ce se ocupa de copiii si tinerii asistati care sufera de afectiuni mentale severe si profunde, deficiente neuromotorii si asociate (Sindrom Down, autism, epilepsie, retard mintal) si catre Asociatia AntiParkinson Deva.
In acelasi timp, invitam si alte asociatii si fundatii de profil sa se alature campaniei prin intermediul formularului de pe site-ul www.iubeste-i.ro.
Ne dorim ca aceasta campanie sa aduca o schimbare cu adevarat benefica.

În traducere liberă, site-ul uraste.ro și spoturile au fost doar un teasing menit să atragă de fapt atenția asupra acestor boli, ei aveau planuit totul de la început, chiar își doreau să genereze reacții, partea a doua a campaniei, cea cu iubește-i.ro, fiind de fapt finalitatea, iar scopul era strângerea de donații, ajutorarea bolnavilor.

Ideea sună bine, în teorie. Problema? Domeniul www.iubeste-i.ro a fost înregistrat la ROTLD PE 10.10.2012, după ce opinia publică a luat atitudine, în schimb domeniul urăște.ro a fost înregistrat pe 30.07.2012.

Cu alte cuvinte, chiar dacă am dat-o în bară, băgăm mizeria sub preș și nu ne recunoaștem greșeala. A fost doar un teasing, noi suntem băieți buni.  Trist.

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *