fbpx

Două zile fără internet

Deci a fost groaznic, nu am cuvinte să vă spun cât de mult m-a durut sufleţelul în weekend pentru că nu am intrat pe internet.

Serios vorbind nu, nu am participat la nici o campanie derulata de un furnizor de internet pe bloguri. S-a întâmplat să am foarte multe lucruri de făcut în weekend şi nu am simţit nevoia de a mă conecta la net. Sâmbătă am alergat pe drumuri, am făcut curăţenie prin casă, am fost la cumpărături şi m-am jucat cu aia mică, iar duminică mi-am petrecut după-amiaza la Hai la fotbal, eveniment sponsorizat de Icar Tours. Mai pe seară am ieşit şi la o plimbare prin parc cu prietenii.

diana sescu

Recunosc, duminică pe la 9 seara am cedat, am pornit laptopul, am verificat Gmailul, Twitterul, Facebookul, blogul şi ce mai era nou prin Google Reader. Totuşi, nu am scris nimic pe blog timp de 2 zile, deci de vineri seara aveam 48 de ore de când nu am pornit laptopul şi nu am mişcat nimic online.

În concluzie se poate trăi şi fără internet, cel puţin pentru o scurtă perioadă de timp.

La voi cum a fost weekendul, aţi stat departe de internet?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Eu am stat doar duminică fără net. Și nu am făcut asta pentru că e o campanie derulată de vreun provider de internet, ci pentru că așa am vrut. Și nu a fost așa greu. Poate două zile ar fi avut un impact mai mare 🙂

  2. Eu mi-am stricat calculatorul asa ca de voie, de nevoie, nici eu nu am facut mare lucru online. In schimb, am avut telefonul…fara telefon ar fi fost intradevar naspa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *