fbpx

Sâmbătă am profitat de faptul că se puteau testa toate mașinile la Topix Auto, dealerul Suzuki în Bacău, și am tras o fugă până acolo cu Gabi. El a condus tot ce a apucat, chiar tot, fiind încântat mai ales de Suzuki Swift, eu m-am mulțumit să pun la încercare noul Suzuki SX4, de care auzisem numai lucruri bune. Deja îmi plăcea mașina ca aspect exterior, vroiam să văd ce poate motorul.

suzuki sx4

Am fost mulțumit de mașină, atât ca ținută de drum cât și pentru felul în care s-a comportat pe drumurile de tară pe unde am plimbat-o. Singurul reproș al meu ar fi că spațiul din portbagaj e puțin cam mic pentru un SUV. Da, poți rabata scaunele din spate și obții un spatiu de depozitare mai mult decât suficient, dar nu e același lucru când ai 4 pasageri în mașină.

Oricum, ținând cont de dotările incluse în preț (aer condiţionat, ESP, 6 airbaguri, radio CD cu MP3, scaune încălzite, ba chiar și jante de aliaj) nu cred că sunt multe SUV-uri în România care să îi facă concurență. Din ce am înțeles SX4 e cel mai vândut model Suzuki în România, lucru care m-a surprins, eu aveam impresia că Suzuki Swift are priză mai mare la public.

Dacă aveți întrebări despre modelele vândute îi găsiți pe cei de la Topix Auto și pe Facebook.

Voi aveți un SUV preferat?

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
5 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ndrei
Ndrei
12 septembrie 2011 17:41

Dacia Duster pleacă de la 11150 euro fără aer condiționat, radio cu CD sau jante de aluminiu. Deci Suzuki SX4 sună bine.

trackback

[…] SX4 îmi era cunoscută, prin urmare n-am insistat asupra ei. Impresii proaspete despre Suzuki SX4 puteţi citi la Marius Sescu pe blog. […]

Dante
Dante
12 septembrie 2011 22:30

Suzuki SX4 = SUV ??!! damn I must be dreaming.. maine poimaine Land Rover, X5, Q7 vor inceta productia pentru ca acest nou SUV ii va deprima 🙂 Embarrassing.. really!!

Gabriel
13 septembrie 2011 01:04

Dante, nu confunda SUV-ul cu un off-roader. SX4 e un SUV, un mini-SUV dar crede-ma ca se descurca chiar bine si in off-road. Ampatamentul mic si unghiurile de trecere bune il ajuta, iar sistemul 4×4 nu e cu nimic mai prejos decat altele mult mai scumpe.

5
0
Lasă un comentariux
()
x