#vinolavot: Duminică votăm, nu stăm pe bloguri și comentăm

Toți fură, ce rost are să mergem la vot?

Am auzit mesajul ăsta de prea multe ori în perioada asta. Asta vor ei să vă facă să credeți, că votul vostru nu contează, că totul e deja aranjat. Eu zic că este important să mergem toți la vot, de asta îmi închid blogul duminică. Împreună cu mai mulți bloggeri vom afișa un mesaj cu eticheta #vinolavot, în locul articolelor obișnuite.

Dacă ai un blog și vrei să afișezi duminică și tu același mesaj – Vino la vot , lasă un comentariu la articol sau trimite-mi un mesaj și spune-mi că vrei să participi și tu. Sâmbătă vei primi pe email indicațiile pentru afișarea mesajului.

Duminica asta #vinolavot!

P.S: e ultimul articol despre alegeri. Sper că nu v-am plictisit, dar anul ăsta chiar am considerat că trebuie să scriu, e important. De luni revenim la programul obișnuit.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
11 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Petre

Am fost si la primul tur asa ca ma duc si la turul II in mod sigur.
Daca nu participi la vot inseamna ca nu te intereseaza cine va conduce Romania, deci daca nu te mai intereseaza de Romania de ce mai stai aici?

Bogdan

Nu e adevărat. Ei te fac să ieși la vot ca o oaie disciplinată și să alegi hoțul care va ocupa scaunul prezidențial. Dintre doi hoți, nu voi alege hoțul cel mai mic. Ar însemna să fiu complice cu el.

Nicu

Da, este bine sa mergi la vot pentru ca este dreptul tau. Nu ma simt reprezentat de niciunul dintre cei doi candidati, insa, chiar si asa am sa ies la vot. Prefer sa pun eu stampila pe buletinul de vot decat sa o faca altcineva in locul meu. Nu vad insa legatura intre statul acasa si plansul 5 ani ca viata grea. Viata ti-o faci tu singur usoara sau grea. Faptul ca iese presedinte X sau Y nu te ajuta foarte mult pe viitor…nu vor munci ei in locul tau, nu iti vor plati ei chiria, ratele, gradinita copiilor. Am… Citește tot »

addicted

#vinolavot: Duminică votăm, nu stăm pe bloguri și comentăm http://t.co/m3t7xJem7b via

Marius Sescu

Duminică ne închidem blogurile și mergem la vot. Mai sunt bloggeri care vor să ni se alăture? http://t.co/PDGqxhW2Yx #vinolavot

Enciu C-tin

RT : Duminică ne închidem blogurile și mergem la vot. Mai sunt bloggeri care vor să ni se alăture? http://t.co/PDGqxhW2Yx #vino…

Cronicarul

Buna initiativa, insa de ce trebuie sa inchidem un blog, o zi intreaga, ca sa votam 2 minute? Votam si pe urma comentam, chiar si pe blog. Parerea mea. Am fost si voi merge si in aceasta duminica la vot!

trackback

[…] (Multumesc Marius) […]