#vinolavot: Duminică votăm, nu stăm pe bloguri și comentăm

Toți fură, ce rost are să mergem la vot?

Am auzit mesajul ăsta de prea multe ori în perioada asta. Asta vor ei să vă facă să credeți, că votul vostru nu contează, că totul e deja aranjat. Eu zic că este important să mergem toți la vot, de asta îmi închid blogul duminică. Împreună cu mai mulți bloggeri vom afișa un mesaj cu eticheta #vinolavot, în locul articolelor obișnuite.

Dacă ai un blog și vrei să afișezi duminică și tu același mesaj – Vino la vot , lasă un comentariu la articol sau trimite-mi un mesaj și spune-mi că vrei să participi și tu. Sâmbătă vei primi pe email indicațiile pentru afișarea mesajului.

Duminica asta #vinolavot!

P.S: e ultimul articol despre alegeri. Sper că nu v-am plictisit, dar anul ăsta chiar am considerat că trebuie să scriu, e important. De luni revenim la programul obișnuit.

Recomandă prietenilor!11
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Petre
Vizitator
Petre

Am fost si la primul tur asa ca ma duc si la turul II in mod sigur.
Daca nu participi la vot inseamna ca nu te intereseaza cine va conduce Romania, deci daca nu te mai intereseaza de Romania de ce mai stai aici?

Bogdan
Vizitator

Nu e adevărat. Ei te fac să ieși la vot ca o oaie disciplinată și să alegi hoțul care va ocupa scaunul prezidențial. Dintre doi hoți, nu voi alege hoțul cel mai mic. Ar însemna să fiu complice cu el.

Marius Sescu
Vizitator

Duminică ne închidem blogurile și mergem la vot. Mai sunt bloggeri care vor să ni se alăture? http://t.co/PDGqxhW2Yx #vinolavot

addicted
Vizitator

#vinolavot: Duminică votăm, nu stăm pe bloguri și comentăm http://t.co/m3t7xJem7b via @mariussescu

Enciu C-tin
Vizitator

RT @mariussescu: Duminică ne închidem blogurile și mergem la vot. Mai sunt bloggeri care vor să ni se alăture? http://t.co/PDGqxhW2Yx #vino…

Cronicarul
Vizitator

Buna initiativa, insa de ce trebuie sa inchidem un blog, o zi intreaga, ca sa votam 2 minute? Votam si pe urma comentam, chiar si pe blog. Parerea mea. Am fost si voi merge si in aceasta duminica la vot!

trackback

[…] (Multumesc Marius) […]