fbpx

#vinolavot: Duminică votăm, nu stăm pe bloguri și comentăm

Toți fură, ce rost are să mergem la vot?

Am auzit mesajul ăsta de prea multe ori în perioada asta. Asta vor ei să vă facă să credeți, că votul vostru nu contează, că totul e deja aranjat. Eu zic că este important să mergem toți la vot, de asta îmi închid blogul duminică. Împreună cu mai mulți bloggeri vom afișa un mesaj cu eticheta #vinolavot, în locul articolelor obișnuite.

Dacă ai un blog și vrei să afișezi duminică și tu același mesaj – Vino la vot , lasă un comentariu la articol sau trimite-mi un mesaj și spune-mi că vrei să participi și tu. Sâmbătă vei primi pe email indicațiile pentru afișarea mesajului.

Duminica asta #vinolavot!

P.S: e ultimul articol despre alegeri. Sper că nu v-am plictisit, dar anul ăsta chiar am considerat că trebuie să scriu, e important. De luni revenim la programul obișnuit.

Recomandă

11 Comentarii

 1. Am fost si la primul tur asa ca ma duc si la turul II in mod sigur.
  Daca nu participi la vot inseamna ca nu te intereseaza cine va conduce Romania, deci daca nu te mai intereseaza de Romania de ce mai stai aici?

 2. Nu e adevărat. Ei te fac să ieși la vot ca o oaie disciplinată și să alegi hoțul care va ocupa scaunul prezidențial. Dintre doi hoți, nu voi alege hoțul cel mai mic. Ar însemna să fiu complice cu el.

   • Da, este bine sa mergi la vot pentru ca este dreptul tau. Nu ma simt reprezentat de niciunul dintre cei doi candidati, insa, chiar si asa am sa ies la vot. Prefer sa pun eu stampila pe buletinul de vot decat sa o faca altcineva in locul meu. Nu vad insa legatura intre statul acasa si plansul 5 ani ca viata grea. Viata ti-o faci tu singur usoara sau grea. Faptul ca iese presedinte X sau Y nu te ajuta foarte mult pe viitor…nu vor munci ei in locul tau, nu iti vor plati ei chiria, ratele, gradinita copiilor. Am fost la vot si in 2004 si in 2009 si viata mea nu a fost mai usoara pentru ca a ajuns Basescu presedinte. A fost mai usoara pentru ca am muncit foarte mult – uneori si 14 – 15 ore pe zi. Votul fiecaruia dintre noi conteaza si e bine sa te duci si sa alegi pe unul dintre cei doi candidati. Daca va fi o alegere buna sau nu vom vedea peste 5 ani.

    • Nu la asta mă refeream, ci tocmai la faptul că de obicei cei care nu votează nu fac nimic în general, așteaptă să treacă viața pe lângă ei, nu se zbat pentru o viață mai bună. E logic că președintele nu te ajută direct să ai o viață grozavă, maxim poate crea un cadru în care lucrurile să meargă bine, restul depinde de tine.

 3. Buna initiativa, insa de ce trebuie sa inchidem un blog, o zi intreaga, ca sa votam 2 minute? Votam si pe urma comentam, chiar si pe blog. Parerea mea. Am fost si voi merge si in aceasta duminica la vot!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *