fbpx

Cont la bancă, internet banking şi card fără să ieşi din casă? Acum se poate.

Cu ceva timp în urmă vedeam pe bloguri multe discuții despre o nouă specie, Homo Indooris, adică acele persoane care nu pot/nu au timp să plece de acasă sau de la birou, ajungând să petreacă tot mai mult timp în fața calculatorului. Ideea omului de interior nu e rea, în fond trăim într-o societate tehnologizată unde fiecare minut contează și unde ne e tot mai greu să prindem o clipă liberă.

De fapt toată mișcarea cu Homo Indooris era un teasing pentru e-Cont, un pachet de produse si servicii bancare de la Millennium Bank pentru care nu trebuie să mergi la bancă și nu trebuie să plătești nimic. Nada. Niente. Zero lei.

Practic poți să aplici online pe primul-e-cont.ro, completezi informațiile cerute și primești un cont curent în lei, un card de debit și acces la serviciile Internet Banking și Call Center fără a mai ieși din casă și fără lucrul pe care îl urăsc eu cel mai mult, statul la coadă. Imediat ce primești cardul te poți apuca de comandat diverse chestii online, pe care le poți plăti, desigur, fără a mai ieși din casă, nu degeaba ți-ai comandat și cardul online.

Ok, avem un e-cont pentru care nu plătim nimic, avem un card care ne vine direct acasă, dar asta nu e totul. Pe lângă e-contul pe care ți-l faci gratuit mai este și un concurs până pe 10 iulie, cu premii tentante: o mașină Mini One, un scuter Vespa, o bicicletă BMW și premii săptămânale de 200 de euro.

Tema concursului mi se pare super tare – cel mai outdoor lucru pe care îl poți face indoor. Cu alte cuvinte, dacă tot stai în casă pentru că nu poși ieși afară faci un film și o fotografie cu cel mai tare lucru pe care îl poți face în casă, deși în mod normal acel lucru îl făceai afară. Găsiți mai multe detalii în aplicația de pe Facebook dedicată concursului, inclusiv unde trebuie să urcați clipul video și fotografia pentru a fi votate de prieteni.

Nu poți face în casă lucruri pe care le faci afară? Tipul de mai jos arată că vă înșelați:

e-cont

M-am uitat puțin pe și imaginile clipurile înscrise până acum în concurs, cred că se poate și mai bine. Eu aș băga puțin snowboarding indoor, o plimbare cu sania, un bronzat la lumina becului, o partidă de pescuit la chiuvetă, o tură de karting prin dormitor și hol.

Voi ce activităţi pe care le faceți de regulă pe afară ați înscrie în concurs, prin realizarea lor în casă? Sunt bani buni puşi la bătaie pentru câştigători.

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *