Lista parcurilor şi spaţiilor verzi din Iaşi – puţin ajutor vă rog?

Am fost întrebat zilele astea de mulţi prieteni, bloggeri şi cunoscuţi – cum te pot ajuta eu în Expediţia verde? Sincer să fiu, sunt copleşit de interesul vostru, adică nu mă aşteptam să mă apropii eu de 100 de susţinători în 2 zile, plus atâţia oameni care vor să să îmi sară în ajutor.

parcul teatrului national iasi - expeditia verde

Răspunsul la întrebarea voastră e simplu – mă puteţi ajuta dacă vă înscrieţi ca susţinători ai mei pe site şi lăsaţi cât mai multe comentarii şi sugestii pe Expediţia verde la articolele mele.

În primul rând încerc să pun la un loc toate parcurile şi spaţiile verzi din Iaşi, să fac o listă detaliată de parcuri pe care să le fotografiez. Dacă ştiţi un parc lăsaţi un comentariu în articolul de pe Expediţia verde, acolo voi centraliza toate parcurile şi tot acolo voi posta fotografiile din parcuri. E normal să fie toate la un loc.

Doi la mână, am scris deja pe site despre Parcul Copou, Zona de agrement Ciric şi Parcul Teatrului Naţional. Dacă vă place ce am scris lăsaţi un comentariu la acele articole, poate am omis ceva interesant despre parcuri. Nu le ştiu nici eu pe toate. Comentariile mă ajută să urc în top.

Trei la mână – multumesc bloggerilor din Iaşi care s-au implicat foarte activ în campanie, mulţumesc prietenilor de pe Twitter, mulţumesc Andei, lui Acsel, Ciprian şi Iustin care şi-au rupt din timpul lor ca să mă sprijine pe blog în Expediţia verde – sunteţi cei mai tari!

Ne vedem pe străzile din Iaşi, am multe parcuri de fotografiat la volanul Renault-ului eco. Expedtiţia verde abia a început!

Recomandă prietenilor!7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
anda_elena
Member

Grija mare pe unde vei lasa Renault-ul, atunci cand pleci la fotografiat parcuri!
In locul asta, de unde-i poza, la Teatrul National – mie era sa-mi salte masina. Am avut noroc, intr-un final, ca-s eu simpatica 😛 si am intalnit si un politist simpatic 🙂 Am primit doar avertisment.

acsel
Vizitator

Deci daca nu iese Iasiul cel mai eco, atunci e grav pentru noi! 🙂

akbar
Vizitator
akbar

Mergi și pozează și alte zone verzi, nu musai în urbe. Vezi că ai pe Bucium ditai verzătură. Să nu mai zic de drumul spre Sculeni, zona Agronomie, și mai sus, prin Galata. Tătărașiul, la fel, e oțâră verde.

Catrina
Vizitator
Catrina

Parcul de la Palatul Culturii se pune?