fbpx

Zoso pune azi un link catre mine, din ciclul “asa nu se face pe blog”. Lasand la o parte discutia despre stilul abordat pe blog, personal sau politicos ( am modificat totusi in sidebar, se pare ca unii bloggeri, chiar daca injura, isi bag si scot pe blog, sunt de parere ca in relatia cu publisherii trebuie sa vorbim cu dumneavoastra,  intr-un limbaj elevat, decent ), am verificat si eu statisticile, sa vad cat de solicitat a fost serverul de la webfactor cu ocazia asta.

De azi dimineata pana aproape de miezul noptii am 226 accesari de la el. Mersi man, ar mai fi ceva de criticat si referitor la faptul ca folosesc taguri si categorii, desi se cam exclud unele pe altele. Asta ca o sugestie pentru urmatorul articol. :d

Apropo, facem o statistica ceva? A prins cineva de la Zoso mai multe vizite? Sa stiu si eu pe ce loc sunt in top.

P.S: mai ales pentru cei care ma citesc prin RSS, mai nou, e mariussescu.RO, nu .com. Modificati si voi prin blogroll-uri, pagini cu linkuri etc. Multumesc.

7 Comentarii

 1. Pai topuri si clasamente te intereseaa pe tine? Asta urmaresti? Si de ce ai schimbat textul din banner, ca acum suna ca naiba? Nu ai incredere in propriile abilitati de marketer? 🙂 Nu tot ce spune Vali Petcu este o lege imuabila.
  Daca as fi in locul tau as da un “undo” sau l-as scoate de tot. Cine vrea promovare sa mearga la “Contact”.
  Hai, bafta!

 2. si eu zic ca e cam inutila treaba aia, dar acum e patratica ta de net si ti-o gestionezi cum vrei tu 😉 cat timp ai bannere pe blog si heading cu “bannere sponsorizate” o sa stie intotdeauna ca te pot contacta daca sunt interesati sa-si promoveze site-urile sau produsele 🙂

 3. Alex, nu e vorba doar de Zoso, m-am uitat si la ce spune lumea in general in comentarii. Pe mine nu ma deranjeaza nici una din variante, dar se pare ca nu toti gandesc la fel.

  Nosfer, unii chiar nu vor sa caute adresa de mail. Mura in gura sau ceva de genul asta…

 4. bre, Zoso s-a luat de un detaliu, eu as fi comentat Yahoo Ping sau cum se mai cheama widget-ul ala urias care se incarca atat de greu.

  In fond e ca si cum as condamna ca in loc de “tags” ai spus “etichete”.

 5. Marius, nu stiu cum sa iti spun dar … “Salut, mă cheamă Vali Petcu” nu prea e pe aceeasi lungime de unda cu fraza “când te adresezi unor necunoscuţi sau unor persoane abia cunoscute nu o faci la per-tu. Nu îl tratezi ca şi cum v-aţi fi jucat cu ea în ţărână în tinereţe.” sau cu “anunta-ma cand scrii” … asta daca chiar ne pasa cu adevarat

Lasă un comentariu