Afaceri.ro si emailurile publicitare

Update: am vorbit cu cei de la afaceri.ro, mi-au spus ca vor modifica emailurile si vor include optiunea de dezabonare in email.

Am primit un email de la afaceri.ro legat de un eveniment organizat de JCI Suceava – Wine Networking Suceava. Am cont pe afaceri.ro dar nu l-am mai folosit din februarie, de cand l-am creat, si nu sunt inscris nici in JCI.

Initial ( cu trei zile mai degraba) am primit un email de la afaceri.ro dar si de la iasinet.ro, referitor la Wine Networking Iasi. Fara optiune de dezabonare, renuntare, nimic. Am trimis un email gol cu UNSUBSCRIBE in mesaj, dar se pare ca la afaceri.ro nu a fost luat in calcul.

Mie mi se pare normal sa oferi un buton de dezabonare sau renuntarea la mesajele publicitare, sa stergi adresele de email care nu mai vor sa primeasca mesaje de acest gen din baza de date, dar e greu pentru altii sa inteleaga “normalitatea”.

Emailul primit:

JCI Suceava organizeaza la Hotel Imperium din Suceava, in data de 25 septembrie 2009 ora 18, evenimentul “Wine Networking Suceava”.

Evenimentul de Business Networking va aduce la un loc oameni de afaceri, directori de vanzari, directori de marketing, directori de resurse umane, responsabili cu PR-ul intr-un cadru organizat, favorabil dezvoltarii de relatii si de creare a oportunitatilor de colaborare.

La eveniment se asteapta participarea a unui numar de cel putin 100 de oameni de afaceri, care vor avea oportunitatea de a face cunostinta cu mediul de business, iar seara va fi incheiata cu o degustare de vinuri.

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului – www.suntetipenibili.ro.

Recomandă prietenilor!11
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
contact6
Member

Gata. I-ai pus pe Google. Îi găseşti pe locul 3 la o căutare „afaceri.ro spam”. Poate a fost totuşi exces de zel din partea unui escargot.

contact6
Member

Salut Trebuie să fac o completare, fiindcă primul mesaj a fost cam lapidar. Eu mă refeream la cel care a trimis spam-ul (acela-i escargotul ) şi care s-ar putea să fie doar tangenţial legat de firma sau de site-ul respectiv. În astfel de cazuri, dacă site-ul este găzduit în România (dar nu numai) nu strică să trimiţi un mesaj la furnizorul de hosting. E mai eficient decât să încerci să le explici lor că ceea ce fac nu e nici civilizat şi nici legal. Acel „disclaimer” de final, nu are nici un fel de valorare, iar SPAMHAUS explică foarte clar… Citește tot »

Radu Boncea
Vizitator

@andrei: Bulk-ul nu este o conditie nici necesara nici suficienta ca un mail sa fie considerat spam, pentru simplul motiv ca este repudiabil.

@marius:  buna ideea asta cu titlul sa fie indexat de google. Nu ar fi o idee rea ca sa exista un fel de standard in blogosfera cu privire la acest subiect. Sa zicem fiecare sa creeze o pagina, sa zicem Spammeri, unde fiecare trece site-urile pe care le considera generatoare de spam si in dreptul lor sa treaca cuvantul spam.
S-ar aduna astfel pentru un domeniu gen afaceri.ro o gramada de legaturi catre termenul spam.

Marius
Vizitator

Salut, Pana astazi vazusem si auzisem lucruri bunicele despre tine. Acum vad ca cel putin ai o slabiciune.  La nervi esti visceral si razbunator. Ca sa corectez informatia: 1.  “Nu mi-am facut cont niciodata pe afaceri.ro” – este o …minciuna. Ti-ai facut cont pe data de 11 februarie 2009, cu username mariussescu, ai conformat de la adresa marius.sescu@yahoo.com. Profiul tau public poate fi gasit la adresahttp://afaceri.ro/mariussescu/ 2.  Nu esti membru JCI – adevarat, si in viitor nu se va schimba probabil acest lucru.  Acolo sunt oameni breji, de incredere, parteneri seriosi. 3. Iasinet.ro nu spameaza. Nu s-a trimis niciodata mesaje… Citește tot »

razvan.alexa
Member

n-ai cu cine mosule…am primit si eu acelasi spam obosit, fara nici o optiune de dezabonare…asa se intimpla cind ai impresia ca internetul se rezuma la Iasi si eticheta locala…

pentru oricine mai scoate capul din nisip, asta e doar un spam si nimic mai mult….

dar, ca sa citez un clasic in viata, la toti ne este greu

x-ulesco
Vizitator
x-ulesco

Te stiu de undeva. Ba chiar ne-am intalnit. OK, proiectele jci consideri ca sunt ratate … Dar IMTO pe care vad ca-l promovezi de zor impreuna cu la fel de putin inspiratul Ciprian G. ce e ? Sunt sanse minime sa aiba loc la fel cum bine stii s-a mai intamplat o data din lipsa de auditoriu si interes. Si ia vorbeste cu prietenul Ciprian si intreaba cine da factura pentru participarea la eveniment (daca nu acum , cel putin la evenimentul anterior…ratat de altfel)?? P.S. Eu am cunoscut jci-isti si sunt foarte ok si destupati la minte. Daca ti-a casunat pe ei din cauza… Citește tot »