fbpx

Facem o listă cu emisiunile de pe TVR1 pentru care merită să plătim taxa TV?

Îmi amintesc acum cu tristețe că în perioada alegerilor prezidențiale, în timp ce alte posturi de televiziune, private și nefinanțate din banii noștri, arătau cum în orașele din țară se protesta în semn de solidaritate cu românii din diasporă ce stăteau la cozi pentru a vota, la TVR1 era liniște. Și pace. Nici o știre despre proteste, nimic.

Nu știu cum să vă zic, dar în momentul în care mii de români ies în stradă în orașele mari din România iar postul național de televiziune, care trăiește din banii noștri, TACE și ignoră realitatea, se cheamă că plătim degeaba taxa aia radio-tv, obligatorie sau nu. Ok, plătim taxa, nu ar trebui să fie niște știri și emisiuni obiective, în interesul cetățenilor, nu al partidelor aflate la putere? Nu ar trebui să aflăm ce se întâmplă în țara asta? Dacă postul național nu ne informează, atunci cine?

Mă uit acum pe TVR1, la emisiunea Biziday cu Moise Guran. Nu dau prea des pe TVR1, nu deschid prea des televizorul, dar când îl deschid mă uit la emisiunea lui, pentru că sună ca un jurnalist adevărat, informat, fără o agendă de interese. Poate mi se pare mie.

Voi ce ziceți, mai sunt și alte emisiuni difuzate de postul național de televiziune pentru care merită să plătim taxa TV? Care ar fi?

Recomandă

10 Comentarii

 1. Eu urmăresc 5 emisiuni acum şi urmăream şi mai multe când era TVR Cultural:

  Biziday cu Moise Guran
  Profesioniştii cu Eugenia Vodă
  Emisiunile lui Grigore Leşe
  Garantat 100% cu Cătălin Ştefănescu
  D’ale lui Mitică – emisiunea aia foarte amuzantă cu scandaluri între ţărani

  Eu mi-aş dori să rămână un singur post, să se investească în echipamente şi decoruri noi şi să plece toţi “producătorii” care nu au făcut deloc performanţă. Am făcut un tur al TVR-ului anul trecut pe vremea asta şi am fost şocat de mentalitate primitivă a unor oameni care conduc treburile pe acolo şi care ridică mereu din umeri când sunt chestionaţi despre rating sau performanţă. + multe nepotisme.
  În concluzie, eu sunt de acord cu taxa, nu sunt însă de acord cu procedura prin care se numeşte managementul televiziunii publice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *