Esti blogger si vrei sa faci scoala de soferi gratuit?

Esti din Iasi si vrei sa faci scoala de soferi gratuit? http://twitter.com/soferulvip_Iasi/status/20834065499

Am vazut acum cateva saptamani cum a aparut contul de Twitter al unei scoli de soferi din Iasi, acum au lansat si un concurs destul de inedit, zic eu:

Scrieti un post cu doua linkuri spre site-ul scolii de soferi “Soferul VIP  http://www.soferulvip.ro” Iasi, luati examenul de sala si traseu din prima si primiti automat banii de scolarizare inapoi (premiul 1). Daca nu aveti posibilitatea sa scrieti un post pe blogul personal sau al unui prieten, va puteti califica pentru premiul 2, jumatate din suma de scolarizare, daca scrieti un post pe Facebook sau Twitter despre prezenta campanie (cu link) si daca luati din prima examenul de sala si cel de traseu.

Link

Din pacate am deja carnet de conducere, dar cred ca oferta e tentanta pentru bloggerii care vor sa faca scoala de soferi. Daca era vorba de scoala de conducere pentru motociclete (categoria A) ma bagam si eu.

Uite cum social media si concursurile online incep sa fie folosite pentru scolile de soferi. Cel putin pentru mine e o noutate ca o scoala de soferi sa se promoveze pe net prin retelele sociale si bloguri.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
8 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
cipoc

nu poti sa zici ca ideea e rea?daca nu aveam permis ma bagam sigur
si vorba ta, era tentant un permis pentru categoria A

acsel

Foarte tare ideea. Sunt curios cine va castiga.

IASIVEZI

sa inteleg ca putem scrie si oferim premiul altcuiva, ca si eu am permis….

[…] This post was mentioned on Twitter by Marius Sescu, Sevastre Catalin. Sevastre Catalin said: RT : Esti blogger si vrei sa faci scoala de soferi gratuit? http://bit.ly/9a50nc […]

ines

Muhaha! Acum Max nu va mai avea nicio scuza >:)

Soferul Vip

, multumim frumos!

@Acsel,
ideea e grozava :P, sa vedem acum cum o sa reusim sa manageriem/mediem/rezolvam situatia in care unii cursantii pierzatori or sa strige in gura mare “intentionat instructorul m-a invatat prost, sa nu iau premiul”. Eh, n-o sa se intample asa, dar sunt eu paranoic si pun raul in fata 🙂 Jar mancam!

@Viorel…sau…Marian? 🙂
Da, puteti scrie si oferi cui vreti posibilitatea teoretica de a obtine premiul. Practic, obtii premiul doar daca iei sala+traseul din prima.

@Ines, “Maxim am spus!!” 😀

Cristi

Problema este ca sunt foarte putini cei care iau si sala si traseul din prima, cu sala sa spunem ca daca ai un profesor de legislatie care stie sa ofere informatii bine structurate si organizate tocesti si iei dar la traseu din prima…doar daca esti foarte bun. Deci conditia pentru sala si traseu din prima este foarte greu de indeplinit si limiteaza acordarea premiilor.