fbpx

Ai un hosting teava?
Nu iti crapa blogul cand ai prins si tu un spike pe digg, si ti-au intrat vreo 40.000 de vizitatori deodata, sa iti vada clipul ala interesant cu maimuta aia care manca banana?
Baietii de la suportul tehnic iti raspund numai cat te gandesti la ei, wireless?

Asta ar fi o varianta super optimista, dar in realitate, de obicei e tocmai pe dos in .ro!

In Romania, seriozitatea firmelor care ofera servicii de webhosting este aproape nula, iar firmele care iti ofera conditii bune, raportand spatiul/traficul/uptime-ul/suportul tehnic la banii pe care ii platesti, pot fi numarate pe degetele de la mana unui ciung! Trist dar adevarat.

Stiu doar doua-trei firme cu servicii bune in Romania, si numarul lor este in continua scadere! 🙄

In fine, tot am lungit-o si imi pierd ideea! Indiferent daca esti din prima categorie si esti super happy de serviciile platite, sau te inscrii in categoria a 2-a, si ii cauti pe cei de la suportul tehnic cu satarul, ca sa isi faca sepuku singuri, acum iti poti exprima opinia, iar vocea ta va fi auzita!

Siropel adica Oradeanul a dat drumul la Rohosted.com, un forum de specialitate unde iti poti exprima opinia cu privire la hostingul romanesc si nu numai.
Astfel, poti informa pe alti sau te poti informa pe tine, pentru a alege cele mai bune solutii cand vine vorba de hosting!

Deci, doamnelor si domnilor, Rohosted.com!

P.S: Daca nu te-am convins eu sa iti zici parerea pe forum, da o fuga la Arhi, mai are si el ceva de zis. 😉

6 Comentarii

  1. serviciile astea sunt in general varza…nu am incercat nimic dar din ce stiu nu te poti baza pe un host bun in RO..
    citesc de mult blogul, dar intreb doar acum daca va intereseaza un link exchange

    cezar’a scris ultima data..’Guglea e rau

  2. Am avut hosting in ro cam 2 luni. Nu mai tin minte firma, asta a fost demult. Cam scumpi fata de serviciile oferite ! Plateam cam 1 mil ptr spatiu de 10G si 50G trafic … (shared) !!!

    ByREV’a scris ultima data..’Old Movie , New Movie

Lasă un comentariu