fbpx

Dacă aveți senzația că Facebook e prea aglomerat cu reclame, notificări, pop-up-uri și alte informații inutile vă recomand două extensii de browser care vă pot ajuta să eliminați din zgomot pentru o experiență mai plăcută de utilizare a rețelei.

Social Fixer for Facebook
Merge pe Chrome, Opera, Safari, chiar și pe Microsoft Edge dacă vă chinuiți un pic.
Asta îmi place deoarece e ușor de configurat, puteți seta filtre pe anumite cuvinte, ascunde diverse notificări, subiecte care nu vă interesează gen sport sau politică, reclamele, ba chiar puteți să ascundeți unele zone din Facebook, pe versiunea de desktop, evident. În plus puteți schimba fonturile, culorile. Toate funcțiile aici.

F.B. Purity – Clean Up and Customize Facebook
Extensia asta merge pe Firefox, Chrome, Edge, Safari, Opera și Maxthon. E mai complexă ca Social Fixer, dar mai greu de configurat, dar dacă vă place să vă jucați cu diverse funcții e mai interesantă. Lista completă cu opțiuni aici.

Eu folosesc Social Fixer, dar dacă știți altă extensie pentru Facebook care elimină din mizeriile inutile lăsați un comentariu.

Pentru mobil nu am găsit nici o aplicație alternativă decentă, deși aplicația de Facebook pe Android e tot mai greoie și consumă prea multe resurse și baterie, pe zi cred că ia cel puțin 20%.

2 Comentarii

  1. Pingback: Cum poți folosi Facebook în mod productiv

Lasă un comentariu