fbpx

Teoretic Facebook a declarat oficial că nu folosește microfonul telefonului pentru a spiona ce vorbesc oamenii la telefon sau pe lângă acesta, vânzând ulterior informațiile către advertiseri, dar mereu vedem reclame mult prea contextuale în aplicație, ca atunci când îți comanzi Peroni la terasă și vezi pe Facebok reclame la Peroni, sau discuți cu un prieten despre cum ți-ai cumpăra un Q7 și începi să vezi reclame la Audi, sau spui că ești prea bogat la telefon și începi să vezi reclame la Bitcoin și Forex, din astea.

Poți să te bucuri că vezi reclame targetate, sau poți dezactiva microfonul din aplicația de Facebook și Messenger de pe telefon.

Pe iPhone e destul de simplu, pentru Facebook mergi la Settings – Facebook – Microphone și îl dezactivezi. Pentru Messenger mergi la Settings – Privacy – Microphone și îl dezactivezi. Totuși, vedeți că după aceea nu veți mai putea suna/efectua apeluri video prin Messenger.

Pe telefoanele cu Android mergi la Setări – Aplicații, cauți aplicațiile Facebook și Messenger – clic pe Permisiuni – clic pe Microfon – Refuzați.

Și ceva amuzant pe subiect, poate vreți să primiți reclame mai bune:

@notamodell

It’s called STRATEGY 😂💍 ##fyp ##BearWeek ##fypシ ##engagement ##middleeastern ##xyzbca ##trending ##foryoupage ##viral ##mashallah

♬ original sound – notamodell

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

1 Comentariu

  1. Si pe Instagram e la fel ca pe Facebook, clar sunt microfoanele pornite mereu ca sa stie ce reclame sa-ti bage.

Lasă un comentariu