Facebook Timeline disponibil și pentru paginile de brand

Am văzut că Facebook Timeline e disponibil începând de azi și pentru paginile de brand de pe Facebook. Aspectul e similar cu cel al conturilor personale care au trecut la noul aspect, doar că în partea de sus a paginii se află un panou de administrare vizibil pentru cei cu drept de administrare, iar sub imaginea setată ca copertă pot fi evidențiate anumite tab-uri, maxim 12, o funcție utilă pentru promovarea aplicațiilor.

Deocamdată noile schimbări sunt vizibile implicit doar pentru administratori pentru a putea fi realizate modificări și ajustări ale paginilor, dar de pe 30 martie toate paginile vor trece automat la Timeline. Eu am ales să trec de azi la noul aspect, nu avea sens să mai aștept 30 de zile.

Cam așa arată pagina de Facebook a blogului acum:

Spor la modificarea paginilor de Facebook pe care le administrați. Facebook a dat iar de lucru brandurilor ce folosesc rețeaua socială pentru a interacționa cu fanii.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

5
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Andrei
Vizitator
Andrei

Era si timpul, mie imi place, plus butonul de mesaje pe care il poti afisa pe pagina, ca sa trimita fanii mesaje private direct catre administrator.

eBogdan @ Gadget4u.ro
Vizitator

Am facut si eu update-ul asta, pare interesant.

trackback

[…] Şi Marius Sescu a scris pe aceeaşi temă. […]

Monica Drosu
Vizitator

Toate paginile vor trece automat pe Timeline? Si cele personale? Daca da, e cea mai proasta veste pe care am primit-o citindu-ti blogul 🙂

Victor Stanescu
Vizitator

Absolut toata paginile vor trece la timeline la 30 martie 2010..

Un mic ghid ce trece prin noile functionalitati ale paginilor se poate gasi aici Facebook Timeline Brand Pages